REKLAMI GEÇ

PAHOY’DAN ŞEKER GİBİ GÖSTERİ

PAHOY’DAN ŞEKER GİBİ GÖSTERİ

Kuruluşunun 24. yılını kutlayan PAHOY, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 2 gece boyunca 340 dansçısıyla izleyicilere müthiş bir görsel şölen sundu. Önemli organizasyon Şeker İç ve Dış Ticaret’in sponsorluğunda gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2010 Pazartesi, 19:15

PAHOY (Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği), kuruluşunun 24. yılını, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 4 Haziran Cuma ve 5 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen, 24. Yıl Dans Gecesi ile kutladı. Her 2 geceye de Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere, 2 bin 500 kişilik izleyici katıldı. Gecede, 340 dansçı sahneye çıktı.

Gecenin finalinde Denizli Belediyesi ile PAHOY’un ortaklaşa çalışmalar başlatması nedeniyle katkılarından dolayı Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye plaketini, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel sundu. Ayrıca geceye katkı sunan ve destek olan kurum kuruluş ve dans hocalarına da plaketlerini, protokol üyeleri ve PAHOY Yönetim Kurulu üyeleri sundu. Dans gecesinin sponsorları arasında yer alan Şeker İç ve Dış Ticaret Sahibi Ferudun Şeker’e plaketini, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci verdi.

PAHOY Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Semerci, “Yaz sezonunda Denizli’de yapılacak Uluslararası Denizli Belediyesi Halk Dansları Festivali, Danimarka Festivali, Hollanda Almelo Festivalleri öncesi büyük moral depolayan dansçılarımız, çalışmalarına ara vermeksizin kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı