REKLAMI GEÇ

PAÜ’den Erkan Oğur konseri

PAÜ’den Erkan Oğur konseri

Pamukkale Üniversitesi ve DESAV tarafından ortaklaşa düzenlenen konser sezonunun beşinci etkinliğinde, Bağlama Ustaları Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, PAÜ’nün konuğu oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2010 Pazartesi, 16:24

PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Kumsar, Prof. Dr. Zafer Sınık, DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve çok sayıda halk müziği sevdalısı katılırken, salona sığmayan kalabalığın merdiven boşluklarını da doldurduğu görüldü.

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen ünlü sanatçılar Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, izleyenlere iki saat boyunca doyumsuz bir müzik ziyafeti sunarken “Divane Aşık Gibi” den “Zeynebim”e birçok esere bağlamalarıyla hayat verdiler.

Konser, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu’nun sanatçılara çiçek takdim etmesiyle son buldu.

PAÜ konser sezonu,15 Nisan 2010 tarihinde ülkemizin önde gelen keman virtüözlerinden Cihat Aşkın ve ekibinin oluşturduğu “Aşkın Ensenble” konseriyle devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı