REKLAMI GEÇ

Rock Sınıfı, Forum Çamlık’ta

Rock Sınıfı, Forum Çamlık’ta

Forum Çamlık Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan sebebiyle çocuklara, Rock Sınıfı’nda çılgın bir eğlence armağan ediyor.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

 

 

 

Forum Çamlık Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye’nin ünlü rock sanatçılarının bir araya gelerek oluşturduğu Rock Sınıfı’nı 23- 27 Nisan tarihleri arasında Denizli’de ağırlayacak.

Ünlü rockcılarla canlı performans

Ünlü rockcılar Aylin Aslım, Tuğçe Özkara ve Cenk Yüksel, 24 Nisan’da 17.45 ile 18.15 saatleri arasında Forum Çamlık’ta, Rock Sınıfı şarkılarını çocuklarla birlikte seslendirecek. Türkiye’nin birbirinden ünlü rock müzisyenlerinin bir araya gelerek; maddelerden, yedi bölgeye, uzunluk ölçülerinden, gezegenimize, ilkçağlarda Anadolu uygarlıklarından, vitaminlere kadar pek çok konuyu birer rock şarkısı haline getirdiler. Rock Sınıfı, dinleyen herkesi ama özellikle çocukları eğlendirmek istiyor.

Müzik CD’si ve animasyonlarla desteklenen projenin ilk saha performansı Denizli Forum Çamlık Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek. 5 gün boyunca, Denizlili çocuklar, Forum Çamlık’ın çeşitli noktalarına yerleştirilecek Rock Sınıfı karakterlerine ilişkin soruları yanıtlayarak Rock Sınıfı stickerları ve şarkı sözlerinin yer aldığı posterler kazanacaklar.

Kendi Gitarını Tasarla

“Kendi Gitarını Tasarla” etkinliği, 23 Nisan günü gerçekleşecek. Çocuklar; kendilerine verilen karton gitarları, payetlerle, boyalarla süsleyerek kendi gitarlarını tasarlayacaklar. Çocuklar kendi tasarladıkları gitarlarıyla, Rock Sınıfı karakterleriyle birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.

Funbook’lar 23 Nisan hediyesi

Forum Çamlık, çocuklara; eğlenceli, çocukların öğrenmesine yönelik kurgulanmış, içlerinde birbirinden ilginç oyunların yer aldığı “Funbook”ları 23 Nisan armağanı olarak dağıtacak.

Rock Sınıfı Nedir?

Rock Sınıfı, müziğin içine biraz matematik, biraz sosyal bilgiler, biraz coğrafya, biraz da tarih ekleyerek oluşturulmuş, kelimeler, kavramlar, oyunlar ve ritimler etrafında şekillenmiş bir proje.

Rock Sınıfı’nın amacı, rock müziğinin ve animasyonların cazibesini kullanarak, çocukları eğlendirmek.

Türkiye’nin birbirinden ünlü Rock sanatçıları, Aylin Aslım, Nejat Yavaşoğulları, Özge Fışkın, Tolga Futacı, Can Karadoğan, Cenk Yüksel, Tuğçe Özkara, Replikas ve Cahit Berkay’ın katılımıyla oluşan Rock Sınıfı için çocuk psikiyatristi ve müzisyen Cevdet Tosyalı “ Özellikle çocuklar için çok önemli bir proje. Rock Sınıfı sayesinde çocukların kafasında öğrenmek yepyeni bir boyut kazanacak” diyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı Genel Müdürü Görgün Taner ise Rock Sınıfı’nı “Çocuklara söyleyecek yeni bir şeyi olan, farklı ve eğlenceli bir proje” diye niteliyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın kurucularından ve ENKA Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Betil ise “Rock Sınıfı, çocukların ilgili alanlarına odaklanan yepyeni ve farklı bir yaklaşım. Eğlence ve aklın gücünü başarıyla bir araya getiren kaliteli bir proje” diyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı