REKLAMI GEÇ

Sıla’yı binler dinledi

Sıla’yı binler dinledi

Binlerce kişi, Delikliçınar Meydanı’ndaki Sıla konserine akın etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:59

Denizli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda, ünlü sanatçı Sıla’yı hayranlarıyla buluşturdu. Ücretsiz konsere 7’den 70’e binlerce kişi katıldı. Konseri izlemek isteyenler Çınar Meydanı’na akın edince, Çınar Meydanı’na çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. İstiklal Caddesi’ne, Lise Caddesi’ne, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na ve Atatürk Caddesi’ne giden alanlar tamamen Sıla hayranlarıyla doldu taştı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de konseri izleyenler arasında yer aldı.

Sanatçının sahneye çıkmasıyla bayram coşkusu doruğa ulaştı. Gün boyu belediyenin düzenlediği çeşitli etkinliklere katılan ve animasyon gösterilerini izleyen binlerce insan, bu kez Sıla’nın konserinde bir araya geldi. Sanatçı birbirinden güzel şarkılarını söylerken binlerce kişi de şarkılara eşlik etti. Kimi müziğin ritmine kapılıp gönüllerince eğlenirken kimi de Sıla’ya sesini duyurabilmek için yoğun çaba harcadı.

Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci, konser sonrası sahneye çıkarak gençlere hitap etti. Başkan Zeybekci, yoğun kalabalık nedeniyle Sıla hayranlarını uyardı. Birçok kişinin tehlikeli sayılacak yüksekliğe çıkarak konseri izlerken gördüğünü söyleyen Başkan Zeybekci, “Meydanın karşısındaki caminin ağaçlarına ve şadırvanın tepesine çıkan gençlerden inmelerini rica ediyorum. Biliyorum ki bu bayram siz gençlerin bayramı ve doyasıya bayram tadında geçirmek istiyorsunuz ancak sizler için tehlikeli olacak yerlere de çıkmayın. Sıla bilindiği üzere Denizli’nin yetiştirdiği nadide bir sanatçımızdır. İstedik ki bu bayramda sizlerle buluşturalım. Atatürk’ün siz gençlere armağan ettiği bu bayram hepinize kutlu olsun” dedi.

Vali Erkmen de tüm gençlerin bayramını kutladığını söyledi. Ardından Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci, ünlü sanatçı Sıla’ya çiçek sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı