REKLAMI GEÇ

Teras Park’a eğitim tırı geliyor

Teras Park’a eğitim tırı geliyor

Teras Park Outlet’in açık otoparkında ziyaretçilerini bekleyen ‘eğitim tırı’nda, 15 Mayıs Cumartesi günü, gün boyu sürecek olan etkinlikler ile Denizli halkı hem bilgilenecek hem eğlenecek.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2010 Perşembe, 16:28

Alışveriş, eğlence, teknoloji, sanat ve modayı bir arada barındıran ve Denizlililere farklı bir yaşam sunan Teras Park Outlet Alışveriş Merkezi ve İl Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından organize edilen, ‘eğitim tırı’ etkinliğinde, 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü, AVM ziyaretçileri eğlenirken öğrenme fırsatını yakalayacak.

15 Mayıs Cumartesi günü, saat 09.00’da Teras Park Outlet’in açık otoparkında ziyaretçilere açılacak olan eğitim tırında, saat 10.30’a kadar sivil toplum kuruluşlarının ziyareti gerçekleşirken, 11.00-12.00 saatleri arasında ise izci grupların katılımı gerçekleşecek.

Teras Park Çocuk Kulübü’nde ise 12.00-14.00 saatleri arasında orman kurulumu etkinliğinin ardından 14.00-15.00 saatleri arasında ise Sincap Tiyatro Gösterisi ile Teras Park Outlet’teki tüm çocuklar eğlenirken öğrenme fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıca İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından dağıtılacak çam fidanları, Teras Park Outlet’in dış alanında, çocuklarca dikilecek. AVM’deki tüm çocuklar, interaktif oyunlar ve artık materyal atölyesi ile de keyifli vakit geçirecekler.

15.00 ile 16.00 saatleri arasında, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri, Teras Park Outlet’in açık otoparkında bulunan eğitim tırını ziyaret edecek ve ardından 18.00-19.00 saatleri arasında çevre ve orman ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında kısa bir sunum gerçekleştirilecek.

Teras Park Outlet’te gün boyu sürecek olan etkinlik, 19.00-20.00 saatleri arasında, gün içinde kaçıranlar için Sincap Tiyatro Kulübü’nün sahneye koyacağı harika bir oyunla sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı