REKLAMI GEÇ

Teras Park’ta alışveriş günleri

Teras Park’ta alışveriş günleri

Corio yönetimindeki Teras Park Outlet Alışveriş Merkezi’nde, 31 Mayıs-6 Haziran 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘alışveriş günleri’ etkinliği ile alışverişe farklı bir yorum getiriyor.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2010 Pazartesi, 18:36

Yönetimindeki alışveriş merkezlerinde, birbirinden güzel ve heyecan verici etkinlikler düzenleyen Corio Türkiye, ünlü isimlerin atölyelerini içeren, alışverişin tadını doyasıya çıkaracağınız çok özel bir kampanya daha düzenliyor. 31 Mayıs-6 Haziran 2010 tarihlerinde, alışılagelmiş indirim kampanyalarının aksine, tüm ziyaretçilerine sağlıklı beslenmeden modaya, tasarımdan saç ve makyaj konularını içeren birçok atölye etkinlikleri sunuyor.
Teras Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘alışveriş günleri’ etkinliği ile alanında uzman birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Corio Türkiye, yaz aylarının son hareketli günlerinde ziyaretçilerine çeşitli güncel atölyeler sunarak, AVM’lerinde bir hareketlilik sağlamayı amaçlıyor.

Bu çok özel etkinlik kapsamında; ünlü komedyen Okan Karacan ile sürpriz hediyeli Define Avı oyunu oynayabilir, Beslenme Uzmanı Selahattin Dönmez ile diyet ve sağlıklı beslenme üzerine sohbet edebilir, imaj danışmanı Tülin Kermen’den moda tüyoları alabilir, saç aksesuarları tasarımcısı Nur Toktay ile Çılgın Şapkalar Atölyesi’nde ve takı tasarımcısı Hülya Karaosman’ın ise Takı Tasarım Atölyesi’nde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Etkinlik ayrıca Evlilik Günleri, Organik Güzellik, Yaz Sofraları, Cam Boncuk Atölyesi ve Melodili Defile gibi daha birçok etkinliğe de bir hafta boyunca ev sahipliği yapacak.

Festival tadında geçecek olan alışveriş günleri etkinliğine, tüm AVM ziyaretçileri ücretsiz olarak katılabilecekler. Ziyaretçilerini alışverişe zorlamadan, onları ünlü isimlerle ile buluşturacak olan Corio Türkiye yönetimindeki Teras Park Outlet Alışveriş Merkezi, alışverişlerinizi keyfe dönüştürecek bu çok özel etkinliğe, binlerce farklı çeşitte ürün ve marka ile sizleri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı