REKLAMI GEÇ

Zeybekci ve Zolan espri üzerine espri patlatınca

Zeybekci ve Zolan espri üzerine espri patlatınca

İşadamı Mustafa Kaynak’ın küçük kızı Seçil Polisevi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi. Emre Doğuş ile yollarını birleştiren seçil Kaynak’ın nikahını Zolan kıyarken şahitliğini Bakan Zeybekci yaptı. Nikaha ise ikilinin birbiri ardına yaptığı espriler damgasını vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2018 Cumartesi, 18:47

Denizli’di özellikle eğitim alanında yaptığı örnek yardımlarla en çok taktir toplayan işadamlarından biri olan Mustafa Kaynak’ın küçük kızı Seçil, Emre Doğuş ile hayatını birleştirdi. Seçil-Emre Doğuş çiftinin nikahı Polisevi’nde kıyıldı.

Genç çift nikah için 1948 model bir Chrysler’i gelin arabası yaptı. Çift, nikaha efsane klasikle geldi.

Polisevi’ndeki nikah töreninde davetlileri Nalan-Mustafa Kaynak çifti ile dünürleri Sıdıka-Hasan Doğuş Çifti kapıda karşıladı. Dünürlere karşılama seremonisinde Kaynak’ın büyük kızı Nalan Kaynak ile damadın ağabeyi Anmet Doğuş ve eşi Esma Doğuş da eşlik etti.

(Soldan Sağa) Esma Doğuş, Hasan Doğuş, Sıdıka Doğuş, Nalan Kaynak, Sevil Kaynak, Kazım Kaynak ve Mustafa Kaynak

Nikah törenine Denizli’nin iş ve siyaset dünyasından ünlü isimleri adeta akın ederken, Mustafa Kaynak’ın eniştesi Salih Sarıkaya ve ailesi de hem iş hem da aile arkadaşlarını bu önemli günde yalnız bırakmadı.

Soldan Sağa:(Ayaktakiler) Çağlar kolbaşı, Gülfem Sarıkaya, Gülçin Sarıkaya Kolbaşı,
(Oturanlar)Çisem Sarıkaya, Kemal Sarıkaya, Gülay Sarıkaya, Salih Sarıkaya

Son iki yerel seçimde CHP’nin belediye başkanlığı adaylığı götürdüğü işadamı Mustafa Kaynak’ın önemli gününde gözler CHP’nin Denizli kurmaylarını arasa da nikah törenine katılan davetlilerin arasında bulamadı.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Emre Doğuş’un teyzesi Fikret Çınar, nikaha kızı Hilin Çınar ile ile katıldı. Siyah kıyafetleriyle dikkat çeken ana-kız davetin en güzel kadınları arasındaydı.

İş dünyasının önemli isimlerinin eşleri ile birlikte katıldığı nikah töreni adeta şıklık yarışı gibiydi. İşadamları ve eşleri şıklıkta birbirlerini yalnız bırakmadı.

Menderes Tekstil’in Genel Müdürü Ali Atlamaz davete eşi Rana hanımla birlikte katıldı.

Mustafa Kaynak’ın küçük kızı Seçil, bir firmada finans müdürlüğü yapan Hasan Doğuş ve emekli bankacı eşi Sıdıka Doğuş’a gelin gitti. Kimya mühendisi olan Emre Doğuş ise DENTAŞ’ta üretim müdürlüğü yapıyor.

Kaynak ailesinin mutluluğuna tanıklık etmek için salonda bulunan davetliler salona giren genç çifti ayakta alkışladılar.

Onlardan saniyeler önce ise salona nikahı şahitliği yapacak olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Hanım ile birlikte geldi. Bakan Zeybekci’ye nikahı kıyacak isim Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik ediyordu.  Önemli isimlerin yanında Ak Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz vardı. Salona aynı anda giren bir başka protokol ismi ise Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’dı.

Genç çiftin salona gelmesinin hemen ardından nikah merasimine geçildi. Kalabalık bir şahit huzurunda gerçekleştirilen nikah töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın peşi sıra patlattığı espriler ile renklendi. Zolan önce damada heyecanlı olup olmadığını sorup, “Heyecan yoksa kızı vermiyoruz” dedi. Salonda kahkahalar kesilmemişti ki çıkarabildikleri en yüksek sesle ‘evet’ deyinceye kadar nikahı kıymayacağı esprisiyle genç çifte takılmaya devam etti. Zolan salonu adeta gülmekten kırıp geçiren espriyi ise “Damat buruda sesinin sonuna kadar bağır, keza bu son bağırışın olacak” sözleriyle yaptı.

Dolayısıyla genç çift  çok güçlü şekilde evet deyip yaşamlarını birleştirirken Zolan işadamı Kaynak’a dönüp “Kızı veriyoruz, emin misin?” diye sorunca Mustafa Kaynak da espride Zolan’ı aratmayacağını ortaya koydu. Kaynak önümüzdeki hafta kızını evlendirecek olan Zolan’a “Haftaya da sana soracaklar böyle” deyince salon bir kez daha kahkahalara boğuldu.

Nikah merasiminin önemli şahidi Bakan Zeybekci de esprileriyle salonu renklendirdi. Genç çifte ömür boyu mutluluk dileyen Zeybekci, “Size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim” dedi ve gülümseyerek ekledi; “O selamın ne demek olduğunu umarım anladınız”. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evlenen çiftlerden 4 çocuk isteğine gönderme yapan Zeybekci bu esprinin ardından evlilik cüzdanını da verirken, “Vallahi bizler bu durumda çok zorlanırız cüzdanı kime vereceğiz diye. Ama bugün kız tarafıyız” diye konuştu, cüzdanı Seçil Doğuş’a uzattı.

Protokolün espri sağanağına sahne olan nikahın son karesi, ise Seçil Doğuş’un evlilik cüzdanını havaya kaldırması oldu. Doğuş çifti akşam saatlerinde ise bir otelde gerçekleştirilen düğün töreniyle eğlendi.

Davete katılanlara nikah şekeri yerine sıklamen çiçeği dağıtıldı.

Yorumlar

Gül Ölük   -  Bağlantı 31 Mart 2018, 21:24

Gülmekten okuyamadım haberi o derece komikmiş. Bunlar nasıl espriler böyle yahu 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı