REKLAMI GEÇ

Denizli’de Salsa çılgınlığı

Denizli’de Salsa çılgınlığı

Denizli’de son yılların en revaçta danslarından biri salsa. Özellikle gençler kış döneminde dans kulüplerini dolduruyor. Ritmik Dans da bu mekanlardan biri. Ritmik öğrencileri her Çarşamba, Matti Restoran’da Salsa gecesinde hünerlerini ortaya koyuyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2012 Salı, 11:04

Denizli’de gözde danslardan biri de salsa. Salsa başta olmak üzere Latin danslarına yönelik kent ilgisi sayesinde kış dönemlerinde dans kulüpleri boş kalmıyor. Gençlerin daha ağırlıkta olduğu salsa ve tango kurslarına ilgi oldukça yüksek.

2007’den beri hizmet veren Ritmik Dans, başlangıç, orta ve ileri düzeyde olmak üzere üç ayrı sınıfta gerçekleştirdiği salsa kurslarında şu an 35 öğrenciye Latin dansı öğretiyor. Ancak kentte yalnızca Ritmik yok. Çok sayıda dans kursu, Latin dansları konusunda onlarca öğrenciye eğitim veriyor.

2. kademe antrenörlerle eğitim veren kentteki tek kulüp olan Ritmik, bu konuda başı çekiyor. Şu ana kadar 150’nin üzerinde Denizliliye salsa öğreten Ritmik Dans Külübü’nün antrenörleri Latin danslarında hem ulusal boyutta eğitmenlik hem de hakemlik yapıyor.

Kulüpler Latin dansı öğrencilerine her hafta seçtikleri mekanlarda hünerlerini sergileme imkanları da sunuyor. Bu mekanlardan biri de Matti. Ritmik Dans Kulübü her Çarşamba Matti’de latin gecesi düzenliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı