REKLAMI GEÇ

Koparan Hicaz Bar’da

Koparan Hicaz Bar’da

Denizlili türkücü Adnan Koparan, Denizli ve Ege Türküleri’yle bir süre Pazar akşamları Hicaz Bar’da olacak. Bir uydu kanalında müzik programı yapan ve ege türküleri seslendiren Koparan memleketindeki ilk sahnesini Pazar akşamı aldı

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2013 Pazartesi, 18:17

Denizli’nin Türkiye’ce ünlü Türkücüsü Adnan Koparan, artık bir süre haftada bir gün Denizli’deki hemşerileriyle bir araya gelecek. Koparan, Saltak Caddesi’nde bulunan Denizli Makine Mühendisleri Odası binasının 7. katındaki Hicaz Bar’da Pazar akşamları sahne alacak.

İlk sahnesini bu Pazar alan Adnan Koparan, Denizli ve Ege türküleriyle coşturdu. Denizli’de hemşerileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını aktaran ünlü türkücü, enerjisi ve güler yüzüyle dikkat çekerken, Koparan’ın Denizli’deki hayranları galaya yoğun ilgi gösterdi.

Her Pazar akşamı Ege türküleriyle Denizli hicaz Bar’da sahne alacak olan Koparan’ın galasında renkli görüntüler de yaşandı. Gecede Koparan’ın menajeri ile bir hayranı doğum günlerini sahnede doğum günü pastası keserek kutladı.

Bir uydu kanalında Denizli türkülerinin ağırlıkta olduğu programı yapan ve sosyal paylaşım sitelerinde ciddi fanı bulunan Koparan’ın ilk Pazar buluşmasına giden Denizliler geç saatlere kadar hareketli türkülerle kurtlarını döktü.

Yorumlar

fethi akcan   -  Bağlantı 26 Şubat 2013, 11:12

Kardeşim hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı