REKLAMI GEÇ

ŞİMDİ HAYMA ZAMANI

ŞİMDİ HAYMA ZAMANI

Hafta sonu geldi. Haftanın stresini Cuma, Cumartesi akşamları atmak isteyenler için en iyi adreslerden biri Hayma Restoran. Geniş yazlık bahçesi, canlı müziği ve başarılı mutfağıyla Hayma sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2011 Cuma, 14:38

Denizli’nin şüphesiz adından en çok bahsettiren eğlence mekanı, Hayma Restoran, bu hafta sonu için iyi bir tercih. Haftanın dört günü canlı müzikle konuklarını ağırlayan Hayma, yazlık geniş bahçesi, canlı müziği ve alışkanlık yaratan mutfağıyla Denizli’nin önemli adresleri arasında.

GECE YARISINA KADAR CANLI MÜZİK
Denizli’nin önemli isimlerinin de tercihleri arasında yer alan Hayma’da, canlı müzik keyfi gece saat 02.00’ye kadar sürüyor. Gösterdiği performansla dinleyenleri büyüleyen Yasemin ve Grup TRUVA’nın performansı da mekana ayrı bir boyut katıyor.

ET ve BALIK ÇEŞİTLERİ
Mutfağıyla da oldukça iddialı olan Hayma, birbirinden lezzetli et ve balık çeşitleriyle masanızı renklendirirken, grup yemekleri için farklı grup menü seçeneklerini de sunuyor. Denizli’nin en iddialı aşçılarının oluşturduğu mutfak, lezzetli olduğu kadar ekonomik menüleriyle de her türlü beklentinize cevap verebilecek konumda.

REZERVASYONSUZ GİTMEYİN
Hayma Restoran için ayrıntılı bilgiyi www.haymarestaurant.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ancak Hayma’ya rezervasyonsuz gitmeyin. Keza nişan, düğün gibi organizasyonların ardından kalabalık grupların eğlenmek için tercih ettiği Hayma, şirket yemekleri, özel gün kutlamaları gibi birçok organizasyona ev sahipliği yaptığından, yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayma’da haftanın stresini atmak için yapmanız gereken tek şey, gitmeden önce 0 258 266 36 48’i aramak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı