REKLAMI GEÇ

Tekila her Cumartesi Downtown’da

Tekila her Cumartesi Downtown’da

Denizli’nin sevilen yerel grubu Tekila, bu sezon sahne performanslarıyla dikkat çeken Downtown House’da sahne alıyor. Yıllardır olduğu gibi Cumartesi geceleri sevenleriyle buluşan Tekila, kentteki diğer performans sahnelerine göre daha yüksek tavanlı ve ferah olması nedeniyle Downtown House’u tercih etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2018 Cumartesi, 13:53

Her biri farklı mesleklerde önemli isimlerden oluşan ancak müzik aşkları nedeniyle kurdukları grupla yıllardır Denizli’nin en çok tercih edilen performanslarından birini gerçekleştiren Tekila, bu yıl DownTown House’da sevenleriyle buluşuyor.

Forum Çamlık’ta hizmet veren Downtown House, özelellikle canlı performans gösterileriyle dikkat çekiyor. Kentteki diğer performans sahnelerine göre daha yüksek tavan ve ferah bir performans salonuna sahip olan ve bu nedenle Tekila’nın sevenleriyle buluşmak için bu yıl tercih ettiği Downtown House, başarı grubu sevenleriyle buluşturuyor.

Tekila’nın alışılmış günü Cumartesi geceleri sahne aldığı Tekila, yine kapalı gişe konserleriyle kentin gözdesi konumunda. Sevilen topluluk popüler Türkçe şarkılar kadar yabancı performansıyla da göz dolduruyor.

BU AKŞAM BAHÇEDE YARA BAND VAR
Downtown House bu akşam ayrıca Yara Band isimli grubun performansına da ev sahipliği yapacak. Grup sosyal medyada ünlenen  yeni topluluklardan biri. Tekila’dan önce akşam saatlerinde sahne alacak olan grubu dinlemek istiyorsanız, rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Yorumlar

Göksel   -  Bağlantı 16 Nisan 2018, 09:49

Yıllardır bizi takip edenlere teşekkürler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı