REKLAMI GEÇ

Hüsnü Arkan İmagine Bar’da sahne alıyor

Hüsnü Arkan İmagine Bar’da sahne alıyor

Birbirinden ünlü sanatçıları Denizlililer ile buluşturan Imagine Bar & Cafe, çok önemli bir sanatçıyı daha ağırlıyor. Türk müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Hüsnü Arkan, 4 Aralık Cuma günü İmagine Bar’da sevenleriyle buluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 09:45

Denizli’nin gözde eğlence mekanlarından biri olan İmagine Bar, yine çok ses getirecek bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar birbirinden ünlü sanatçıları Denizlililer ile buluşturan İmagine Bar’a bu kez de Türk müziğinin en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Hüsnü Arkan konuk oluyor.

4 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlik saat 21.00’de başlayacak. Hüsnü Arkan’ın büyülü sesinden en güzel şarkılarını dinlemek isteyenler biletleri İmagine Bar, Baykus Cafe, Mü Dürüm ve Wish Döner’den alabilecekler. Bu özel konseri izlemek isteyenler, 0 507 461 13 95 nolu telefondan da ayrıntılı bilgi alabilecekler.

HÜSNÜ ARKAN KİMDİR?
1958 yılında Kınık’ta dünyaya gelen Hüsnü Arkan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yazıyla ve müzikle ilgilenmeye başladı. 1985 yılında gittiği Amsterdam’da 8 yıl kaldı, kurduğu müzik grubuyla Avrupa’nın birçok kentinde konserler verdi. Temmuz 1991’de “Bir Yalnızlık Ezgisi” isimli ilk solo albümünü yayımladı. Emin İgüs’ten sonra 1993’te İstavrit albümüyle vokalist, söz yazarı ve besteci olarak gruba katıldı.

Nadir Göktürk ile birlikte 1993’ten bu yana çıkan Ezginin Günlüğü albümlerinin mimarlarından oldu. Aynı zamanda “Ölü Kelebeklerin Dansı” (1998), “Menekşeler Atlar ve Oburlar” (2001), “Uzun Bir Yolculuğun Bittiği Yer” (2005), “Uyku” (2008), “Mino ‘nun Siyah Gülü” (2011) adlı beş romanı, Hiçe Doğru (2005) adlı bir şiir kitabı yayımlandı. 2010 yılında Ezginin Günlüğü grubundan ayrıldı ve 13 Ocak 2011’de “Solo” isimli ikinci albümünü yayımladı. Ekim 2011’de ilk single çalışması olan “5 Mayıs”ı yayımladı. 4 Mart 2013’te “Yalnız Değiliz” isimli üçüncü albümünü yayımladı. Romanlarında ve şiirlerinde, genel olarak, adalet, ahlak ve bireyin kaderiyle ilişkisi temalarını ele aldı. Hüsnü Arkan, müzik ve edebiyat çalışmalarını halen İstanbul’da sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı