REKLAMI GEÇ

15 DAKİKA DURDU VE GİTTİ

15 DAKİKA DURDU VE GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en kısa Denizli ziyaretini dün gerçekleştirdi. Afrin operasyonu nedeniyle söz verdiği nikaha katıldı, Denizli’de 15 dakika geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2018 Pazar, 10:29

DHA – Denizli’ye defalarca gelen ve her gelişinde partisinin etkinlik ya da mitinglerine katılan, hatta kentin termal tedavi merkezlerinden yararlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en kısa Denizli ziyaretini dün gerçekleştirdi.

Partisinin Kütahya ve Uşak’taki programlarının ardından akşam saatlerinde Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, işadamı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ve eşi Selin Yeşilturna’nın Anemon Otel’deki nikahına katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını genç çifte teslim etti, mutluluk diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan hatıra fotoğrafı çekiminin ardından kentten ayrıldı.

Erdoğan düğün çıkışında Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bekleyen helikopterine binerek önce Çardak’a oradan da hava yolu ile Ankara’ya geçti.

Cumhurbaş0kanı Erdoğan’a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki eşlik etti. Davetliler ve çantaları arama cihazlarından geçirildikten sonra golf araçlarıyla otele taşındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı