REKLAMI GEÇ

Denizli bu düğünde buluştu

Denizli bu düğünde buluştu

Denizli’de Okan Tunçbilek ve Esra Hakan muhteşem bir törenle dünya evine geldi. Siyaset dünyası ve işadamlarını buluşturan düğüne yaklaşık bin kişi katıldı. Bir ömür boyu birlikteliğe yükses sesle ‘evet’ diyen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2012 Pazartesi, 16:57

Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek’in oğlu Okan ile Nursel-İlhan Hakan’ın kızı Esra düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle bir ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ dedi.

Elegance 20 Düğün Salonu’nda yaklaşık bin kişilik davetli topluluğun önünde dünya evine giren Okan-Esra Tunçbilek çiftinin nikah şahitliklerini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, AK Parti milletvekili Mehmet Yüksel ve Emir Emrah Adal yaparken, Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan ise nikahlarını kıydı.

Muhteşem düğüne Denizli’de siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı. Belediye Başkanı Osman Zolan, genç çiftlerin ömür boyu mutlu olmasını temenni ederek hayırlı olmasını diledi. MHP Genel Başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan kısa bir konuşma yaparken, genç çiftlere evlilik cüzdanlarını ise AK Parti milletvekili Mehmet Yüksel verdi.

Yorumlar

ayhan uçar   -  Bağlantı 6 Haziran 2012, 08:50

sayın ÇETİN SÖNMEZ adam gariban kız gelin ediyo oğlan everiyo ama salon tutacak parası yok eş dost birleşmiş düğün yapıyolar. kına gecesi yada düğün sokakda olacak diye ONUN HAKKI DEĞİLMİ ? SADECE MADDİ DURUMU İYİ OLANLARIN HAKKI’MI?

çetin sönmez   -  Bağlantı 29 Mayıs 2012, 12:04

Sokaklarda yapılan kına geceleri düğünleri tamamen yasaklanmalı.Daha akşamüstünden kına gecesi var diye sandalyelerle sokağı trafiğe kapatıyorlar.

denizli   -  Bağlantı 29 Mayıs 2012, 08:34

He bu arada Tunçbilek çiftinede bir ömür boyu mutluluklar dilerim

denizli   -  Bağlantı 29 Mayıs 2012, 08:25

EE düğün mevsimi açıldı kimileri 5 yıldızlı lüx yerlerde yapar kimileri sokak aralarında yapar. Ama şunu da ifade etmek isterim genelde düğünler yazın yapılıyor ki yaz saati sebebiyle akşam dokuzda anca toplanıyorlar düğün yerinde ki malesef saat 23:00 da hemen polis geliyor müziği kapatın diye bence sadece yazın bu saat gece 12’ye alınmalıdır, ki mesela bu hafta sonu gitmiş olduğum bir kına gecesinde saat 23’de hemen polis geldi ve müziği kesti ama birazdaha aşağıdada düğün vardı onlar 12ye yakın sürdü bu neden kaynaklanıyor onu da merak etmiyor değilim..

İsmail Tekeci   -  Bağlantı 28 Mayıs 2012, 18:15

Tabii haber portalının finansmanı için gerekiyor böyle haber(!)ler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı