REKLAMI GEÇ

Çınar’da mehterli sünnet coşkusu

Çınar’da mehterli sünnet coşkusu

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Efe Çırak’ın Mehteran’lı sünnet şöleniyle renklendi. At üzerinde ve Mehteran eşliğinde meydana gelen Efe, hem vatandaşların hem de çocuklarının ilgi odağı oldu.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 16:51

Emekli Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Çırak ve eşi Selda Çırak, 3 çocuklarından biri olan Efe için dillere destan bir sünnet şöleni düzenledi.

Günler öncesinden başlayan sünnet düğünü heyecanı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Mehteranlı kutlama ile sürdü. At üzerinde ve Mehteran Takımı’nın eşliğinde İstiklal Caddesi’nden Delikliçınar’a gelen Efe Çırak ve ailesi, vatandaşların ve çocukların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar at üzerindeki Efe’nin ve Mehteran Takımının fotoğraf ve videolarını çekerek sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

Efe’nin atları çok sevdiğini ve hep böyle bir sünnet şöleni hayal ettiğini belirten baba Mustafa Çırak, “Oğlumuz için hayatı boyunca unutamayacağı ve güzel bir anı olarak kalacak bir sünnet töreni yapmak istedik. Ata binmek onun hayaliydi. Ama ben de Mehteran hayranıyım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı