REKLAMI GEÇ

Ottoman Nargile Atölyesi’nde kış ayları sıcak ve keyifli geçecek

Ottoman Nargile Atölyesi’nde kış ayları sıcak ve keyifli geçecek

Kınıklı Fakülte Caddesi’nde yaklaşık bir yıldır hizmet veren, Ege Bölgesi’nin en büyük Ottoman Nargile Atölyesi, kış organizasyonlarına hazırlanıyor. 4 katlı kullanım alanı, VIP odaları ve 100’ün üzerinde aroma çeşidi ile Denizlililerin uğrak mekanı haline gelen Ottoman’da, kış ayları özel etkinlikler ve toplantılarla sıcak ve keyifli geçecek.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 09:05

Türkiye’nin birçok ilinde kalitesiyle sektöre damga vuran, 20 şubesiyle ülke genelinde yaygınlaşan ve ‘Nargile Atölyesinde İçilir’ sloganı ile hizmet veren Ottoman Nargile Atölyesi, Ege Bölgesi’nin en büyüğü olan Denizli Şubesi’nde kış aylarına yeniliklerle giriyor.

TURNUVALAR VE ÖZEL ORGANİZASYONLAR
Osmanlı’nın yeni ve eski motifleriyle bezenen işletmede sunulan yeni çeşitlerle Denizli’ye farklı bir konsept getiren Ottoman Nargile Atölyesi, konuklarına yaz aylarının serin ortamından, kışın soğuğunda sıcak ve keyifli ortam hazırlıyor. Ekim ayının ortalarından itibaren tavla turnuvası, tanışma toplantıları, sürpriz organizasyonlar gibi etkinliklerin başlayacağı Ottoman’da futbol heyecanı da hız kesmeyecek.

VIP ODALARDA NARGİLE VE FUTBOL KEYFİ
Ottoman Nargile Atölyesi işletmecileri Engin Memişler ve Nail Birtan Beştaş, kış konseptine geçiş için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “790 metrekareden oluşan 4 katlı binamızda bazı yeniliklerimiz var. İşletmemizin bir katını ayırdığımız VIP odalarımız ile grup toplantıları ve ailelerin vakit geçirebileceği sıcak bir ortam yarattık. VIP odalarımızda LİG TV, Play Station, okey gibi eğlence araçları ile donattık. Teras katımız da yine toplantılar, açık havada nargile keyfi ve toplu kahvaltılar için açık durumda. Ayrıca kış ayları Ottoman Nargile Atölyesi’nde etkinliklerle dolu olacak” dedi.

ÖZEL TATLAR VE KARIŞIMLAR
Ottoman Nargile Atölyesi’nde konuklara 100’ün üzerinde nargile çeşidi sunuluyor. Ayrıca Ottoman’a özel 6 karışım var ki daha önce böyle bir nargileyi ne gördünüz, ne duydunuz, ne de içtiniz. Özellikle kadınların ilgi gösterdiği Mahi Devran, birçok nargile severin müdavimi olduğu Ottoman Geceleri, Sütlü Bisküvi, Hürrem, Kanuni ve Fatih Sultan Mehmet (FSM), bağımlılık yaratacak türden. Fiyatlandırma ise her bütçeye uygun.

Nargile çeşitleri, 25 ila 150 TL arası. Otoman Nargile Atölyesi’nin her yaş kesiminden müşteri portföyüne sahip olduğunu kaydeden Engin Memişler ve Nail Birtan Beştaş, “Biz kaliteli hizmet anlayışımız ferah mekanımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunma amacındayız. Denizli’ye bu farkı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelen tüm müşterilerimize keyifli bir ortam sunuyoruz. Farkı farklı ortamda yaşamak isteyen tüm Denizlileri mekanımıza bekliyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı