REKLAMI GEÇ

Home Denizli Mağazası açıldı

Home firması, Endonezya’da kurduğu iki atölyede üretilen ahşap mobilya ve aksesuarlarının satışının yapıldığı Denizli Mağazası’nın açılışını yaptı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 09:54

4 genç girişimcinin Türkiye’ye 16 bin kilometre uzaklıkta bulunan Endonezya’da açtığı iki atölyede üretilen ahşap mobilya ile aksesuarlarının satışının yapıldığı Home Mağazası’nın Denizli Şubesi açıldı.

Turizmci Ali Vural, uluslar arası ilişkiler uzmanı Hakan Alpbas ve Ozan Davaz isimli işletmeciler, Home’nin İzmir Alsancak ve Alaçatı’dan sonra üçüncü mağazayı Denizli’de Çamlık Caddesi’nde açtı.

Açılışa çok sayıda davetli katıldı. İş, siyaset çevrelerinin tanınmış isimleri ile yerel yöneticiler, kentin protokol üyelerinin de katıldığı açılışta kokteyl verildi.

BODRUM MAĞAZASI DA AÇILACAK
4 saat boyunca konuklarını ağırlayan firmanın ortaklarından Ali Vural, “Birbirinden farklı el işi ahşap ürünleri İzmir Alsancak’ta kurduğumuz Home isimli mağazada satarken, ikinci mağazayı Alaçatı’da, üçüncüsünü ise, Denizli’de açtık. Yakın zaman da Home Bodrum Mağazası hizmete girecek.Ürünlerimizin çoğunluğu tropikal bir ağaç olan tik cinsi ağaçtan yapılıyor. Haziran ayında Malezya ve Kamboçya’ya giderek oralarda da araştırma yapacağız. Hedefimiz bu ülkelerde de el işi ahşap ürünler yaptırmak ve Home markasıyla dünyaya pazarlamak” dedi.

RAHAT, ŞIK KALİTELİ
Ev ve bahçelerde istenilen üç özellik olan rahatlık, şıklık ve kaliteyi bir araya getirdiklerini söyleyen Ali Vural, “Ülkemize 16 bin kilometre uzaklıkta bulunan Endonezya’da ustalara ürünlerimizi hazırlatırken, İzmir’de de mühendis ve işletme tabancı kadromuz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uzakdoğu’da doğan firmamıza bu nedenle ismin verdik. Ürünlerimize sanat eseri de diyebiliriz. Yüzde yüz el ürünü olan mobilya ve aksesuarlarının üretimini ve satışını yapan Ege Bölgesi’ndeki tek firmadır” dedi.

DAVETLİLER İLGİ GÖSTERDİ
Uzak Home Mağazası’nın açılışına katılan davetliler, ahşap mobilya ve aksesuarlar ile firmanın Hindistan’da ürettirdiği kilimlere büyük ilgi gösterdi. Konuklar, ürünleri tek tek incelerken, yetkililerden de bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı