REKLAMI GEÇ

maNga Forum Çamlık birincisini açıkladı

maNga Forum Çamlık birincisini açıkladı

Türkiye’nin en sevilen başarılı müzik gruplarından maNga, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında Forum Çamlık’a geldi. maNga hem Forum Çamlık’ın birincisini açıkladı, hem de hayranlarıyla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. maNga üyeleri, gördükleri yoğun ilgiliyi cep telefonlarıyla kaydetti.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 15:13

Forum Çamlık’ta kurulan özel stüdyoda 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde performanslarını kaydettiren yetenekler arasından birinciyi, usta müzisyen ve aranjör  İskender Paydaş’ın başkanı olduğu bir jüri belirledi. Birinci, 28 Temmuz Pazar günü Forum Çamlık’ta düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin en sevilen ve başarılı gruplarından maNga tarafından açıklandı.

maNga BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Saatler öncesinden etkinlik alanına gelen maNga hayranları, sabırsızlıkla grup üyelerinin gelmesini bekledi. maNga’nın gelişini coşkuyla karşılayan kalabalık, sevgisini alkışlarla gösterdi. maNga üyeleri gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı. Sevgi gösterileri o kadar coşkuluydu ki, grup üyeleri cep telefonlarıyla bu anları kaydetti.

ic

Herkesin nefeslerini tutarak beklediği an gelip çattığında, maNga, Forum Çamlık birincisi Anıl Demirci’yi alkışlar eşliğinde anons etti. Büyük heyecan yaşayan Demirci, yüzlerce kişi içinden seçilerek Denizli’nin birincisi olmanın mutluluğunu, maNga ve yüzlerce hayranıyla birlikte yaşadı.

maNga daha sonra, Facebook sayfasındaki uygulamayla belirlenen 20 hayranıyla bir araya geldi. Forum Çamlık Facebook sayfasındaki uygulamada yer alan maNga hakkındaki soruların tümüne doğru yanıt veren maNga hayranları, grup üyeleriyle birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. maNga, hayranlarının yönelttiği soruları da cevapladı. Grup üyeleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren konuklar, imza alarak bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı