REKLAMI GEÇ

Gazete ilanıyla evlilik teklifi ‘evet’ dedirtti

Gazete ilanıyla evlilik teklifi ‘evet’ dedirtti

Denizli’de Harita Mühendisi 25 yaşındaki Murat Çalışkan, bir yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 23 yaşındaki Özgü Çalışkan’a yerel bir gazeteye verdiği tam sayfa ilanla evlilik teklifinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2014 Pazartesi, 12:58

DHA/ Denizli’de Harita Mühendisi 25 yaşındaki Murat Çalışkan, bir yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 23 yaşındaki Özgü Çalışkan’a yerel bir gazeteye verdiği tam sayfa ilanla evlilik teklifinde bulundu. Gazetedeki ilanı görünce şaşıran Çalışkan, “Evet’ diyerek, teklifi kabul etti.

Murat Çalışkan, atama bekleyen sosyal bilgiler öğretmeni kız arkadaşı Özgü Çalışkan’a ilginç bir evlenme teklifi yapmak istedi. Bunun için günlük yayımlanan yerel Denizli Gazetesi ile görüşen Çalışkan, arka sayfaya ‘Bitanem benim en değerlim…Seninle vardım yaşamın tadına, mutluluğun sadece soyut bir kavram olmadığını yaşayarak öğrendim seninle. Yüzümdeki gülücüklerin en büyük sebebi sensin, gökkuşağından daha renkli artık hayatım. Yarınlar daha bir aydınlık, daha bir umut dolu içinde sen olunca. Her planımda, her hayalimde, her düşüncemde başrolsün sen ve artık hayatımda da başrol olmanı istiyorum, o yüzden ben Murat Çalışkan soruyorum sana, acımı tatlıya, gecemi gündüze, hüznümü neşeye, hayalimi gerçeği, dünyamı cennete çevirir misin? Özgü Çalışkan, benimle evlenir misin?’ yazılı tam sayfa ilan verdi.

Çalışkan daha sonra ilanının bulunduğu gazeteyi okuması için kız arkadaşına verdi. Gazetenin arkasında ilanı gören Özgü Çalışkan, kısa bir süre şaşkınlık yaşadıktan sonra ‘evet’ diyerek, uzaktan akrabası da olan erkek arkadaşının bu teklifini kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı