REKLAMI GEÇ

“Hayat, yaşamaya değer”

“Hayat, yaşamaya değer”

Kimi sevdiğini kaybetti, kimi hasta oldu, kimi işini kaybetti, kimi oğlunu kaybetti… Ama onlar hayattan vazgeçmedi ve acıları bal eylemek için bir müzik grubu kurdu. Grup Ebruli, Denizli Devlet Hastanesi’nde verdiği konserle çalışanlara moral verdi.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2010 Perşembe, 18:15

Gönüllülerin oluşturduğu Grup Ebruli, müzikleriyle Denizli Devlet Hastanesi çalışanlarına moral verdi. Grup üyeleri verdikleri konserle, hayatın tüm renkleriyle yaşanmaya değer olduğu mesajını verdi.

Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, hastane idaresi, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları katıldı.

Ayşe Gedizoğlu’nun oluşturduğu grupta, gitarlarda Atiye Yıldır, Betül Asan, Gönül İçli, Kevser Kabakoğlu, Mehtap Özcan ve Merih Yavuzyılmaz, piyanolarda Arsev Yapsık, Mustafa Ali Ekiz ve Serap Bayur, udda Ayşe Akkoç, ritim sazda Tuğba Kot İlarslan, mandolinde Elif Yılmaz yer aldı. Birbirinden güzel eserleri hastane çalışanları için seslendiren Grup Ebruli, Pop, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nden oluşan eserleri solo olarak seslendirdi.

Grup üyelerinin bir enstrüman çalmayı bir araya gelerek öğrendiklerini söyleyen Ebruli Grubu’nun kurucusu Ayşe Gedizoğlu, verdiği konseri 28 yaşında kaybettiği doktor oğluna hediye etti. Gedizoğlu, önümüzdeki günlerde hastanede tedavi gören hastalara da konser vermek istediklerini söyleyerek şunları belirtti: “Ben bu grubu oğlumu kaybettikten sonra kurdum. Grup üyelerinin hepsinin bir acısı var. Kimi sevdiğini kaybetti, kimi hasta oldu, kimi de işini kaybetti. Bu nedenle biz özel bir grubuz. Ama hayat ebruli rengiyle yaşanmaya değer diyoruz ve acıları bal eyliyoruz. Çünkü hayat yeşili, mavisi ve siyahıyla yaşanmaya devam ediyor. Bu nedenle hastalara moral vermek ve cesaretlendirmek için onlara bir konser vermek istiyoruz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ile Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, Grup Ebruli adına Ayşe Gedizoğlu’na çiçekle teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı