REKLAMI GEÇ

İşadamı Yavuz Cinkaya dillere destan düğünle evlendi

İşadamı Yavuz Cinkaya dillere destan düğünle evlendi

Doğaltaş ve mermer sektöründe faaliyet gösteren Fadib Madencilik ve Faber Yapı firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı, Faber Mermer’in kurucusu İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya, “rüya gibi” dedirten bir törenle evlendi. Genç işadamı, yaşamını Mimar İlker İlhan Ural’ın kızı Şizen Sıla Ural ile hayatını birleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2015 Salı, 15:50

Cinkaya Ailesi’nin en genç ferdi Yavuz Cinkaya, iş, siyaset ve spor dünyasını buluşturan görkemli bir törenle dünya evine girdi.Mimar Şizen Sıla Ural ile genç işadamı Yavuz Cinkaya’nın hayatlarını birleştirdiği törenler dizisi 10 bin kişinin davetli olarak katıldığı yemekle başladı.

YEMEĞE ZEYBEKCİ DE KATILDI
Kültür Sitesi’nde verilen mevlüdi şerifli yemeğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi veic-1Ayşen Zeybekci,AK Parti milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel Gülşen Orhan ve Nurcan Dalbudak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin,Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, işadamları, ABD, Avrupa ve Uzakdoğu’dan konuklar katıldı.

6 ŞAHİTLİ NİKAH
Genç çiftin evlenme töreni daha sonra Anemon Otel’de devam etti. Otelin bahçesinde Yavuz Cinkaya ile Şizen Sıla Ural, hayatlarını birleştiren imzayı, altı şahitli nikah töreniyle attı. Nikahı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Şahitlikleri de Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanı Korgeneral Ömer Paç , 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun , işadamı Sinan Kandemir, Karmersan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaya, Atilla Sönmez ve Rıza Esen yaptı.

ic

DÜĞÜN TÖRENİ
Anemon Otel’in salonunda görsel şova dönüşen düğün törenine de çok sayıda davetli katıldı. Konuklar arasında Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Ziraat Bankası Denizli Bölge Müdürü Süleyman Yalçın, Akça Şirketler Grubu’ndan Ali Akça ve Semra Akça, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Özel, Ateş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Ateş, Faber mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve damadın ağabeyi Yasin Cinkaya, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel de yer aldı.

BENGÜ SAHNE ALDI
Eğlencenin doruğa ulaştığı düğün töreninde ilk olarak sanatçı İpek Gür ve orkestrasının sahne aldı. İpek Gür’ün seslendirdiği parçalar eşliğinde gelin ve damat, bir dans şov sundu. Genç çift yerlerine geçmeye hazırlanırken sahne alan sanatçı Bengü, “oturmak yok” diyerek, yanına davet etti. Birbiri ardına şarkılarını seslendiren Bengü, Yavuz-Şizen Sıla Cinkaya çiftine mutluluklar dileyerek sahneden ayrıldı.

ANONS

EFE, BABA-OĞULA HARMANDALI OYNATTI
Bu arada sahne alan Denizlili sanatçı Efe, türküleriyle salındakileri coştururken, İbrahim Cinkaya ve oğlu Yasin Cinkaya’yı sahneye davet etti. Baba-oğul Efe’nin çağrısına uyup piste geldi ve Ege yöresinin ünlü halk oyunu harmandalıyı oynadı.

SERDAR ORTAÇ RÜZGARI ESTİ
Saatlerin gece yarısını gösterdiği anlarda sahnede tam bir Serdar Ortaç rüzgarı esti. Yasin ve Yavuz Cinkaya’nın arkadaşı olan Serdar Ortaç,en güzel şarkılarını mutluluğa yelken açan Yavuz-Şizen Sıla Cinkaya çifti için söyledi.

Serdar Ortaç, işadamı İbrahim Cinkaya’nın seslendirdiği CD’yi keyifle dinlediğini söyleyip, damadın babasını sahneye davet etti. Cinkaya da eşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte sahneye çıkıp, söylediği türküyle bu isteği yerine getirdi.

Gece geç saatlere kadar devam eden törenin sonunda davetliler,Yavuz-Şizen Sıla Cinkaya çiftini alkışlarla yeni yaşamlarına uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı