REKLAMI GEÇ

maNga ile sahneye çıktı!

maNga ile sahneye çıktı!

‘İşte Şimdi Sahne Senin’ Forum Çamlık birincisi Anıl Demirci, Forum Aydın’da gerçekleşen konserde maNga ile aynı sahneyi paylaştı.Anıl Demirci’nin maNga ile birlikte seslendirdiği şarkı, Forum Aydın ziyaretçilerinden büyük alkış aldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2013 Salı, 11:55

Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından maNga, 11 Ağustos Pazar akşamı ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında verdiği konserle Forum Aydın ziyaretçileriyle buluştu.

Forum Çamlık’ta 19 – 27 Temmuz tarihleri arasında kurulan stüdyoda profesyonel bir tonmayster eşliğinde kayıt yapan ziyaretçiler arasından, ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş tarafından seçilen Denizli’nin sesi Anıl Demirci, Forum Aydın’da gerçekleşen konserde maNga ile sahneye çıktı.

Forum Çamlık’ın birincisi Anıl Demirci, maNga ile birlikte ‘Fly to Stay Alive’ isimli şarkıyı seslendirdi. maNga ile birlikte binlerce hayranının önünde düet yapan 17 yaşındaki Anıl’ın performansı, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Forum Aydın’ı dolduran binlerce kişi maNga ve Anıl’a eşlik etti.

ic

Forum Aydın ziyaretçileri hem maNga şarkılarıyla keyifli vakit geçirdiler hem de ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ heyecanına ortak oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı