REKLAMI GEÇ

Küçük Ağa’nın büyük mutluluğu

Küçük Ağa’nın büyük mutluluğu

Denizli’de 30 yıldır büfe işletmeciliği ve şans oyunları bayiliği yapan kentin tanınmış simalarından Küçük Ağa lakaplı, 1,20 cm boyundaki 48 yaşındaki Ceyhan Çobanoğlu, 23 yaşındaki oğlu 1 metre 75 santim boyundaki oğlu Atakan Çobanoğlu’nu evlendirdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 14:35

Denizlililerin ‘Küçük Ağa’ lakabıyla tanıdığı 1 metre boyundaki Ceyhan Çobanoğlu, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Küçük Ağa, 1991 yılında Mükerrem Çobanoğlu ile evlendi, 1992 yılında Atakan, 1998 yılında ise Merve dünyaya geldi. Kentin renkli simalarından olan Ceyhan Çobanoğlu, evliliğinden ve çocuklarının doğumundan sonra bir büyük mutluluk daha yaşadı.

küçük223 yaşındaki oğlu Atakan Çobanoğlu, Avusturya’da yaşayan 21 yaşındaki Sevgi Çobanoğlu ile Sarmaşık Düğün Salonu’nda yapılan düğünle evlendi. Genç çift, bundan sonraki hayatlarını Avusturya’da sürdürecek. Küçükağa Ceyhan Çobanoğlu, “Boyumun kısalığı nedeniyle hiç hayata küsmedim. Hep mücadele ettim. Evlendim, çocuklarım oldu. Yakında dede de olurum. Oğlumun mutlu gününü görmek beni çok onurlandırdı” dedi.

Yorumlar

turgut aray   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 13:25

allah hayırlı uğurlu bereketli etsin inşallah,bir ömür boyu mutluluklar dileriz güzel kardeşlerimize.. :))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı