REKLAMI GEÇ

PAÜ’de kahkaha rüzgârı

PAÜ’de kahkaha rüzgârı

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Otogargara” adlı oyunu sergiledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2008 Cumartesi, 01:00

Yaklaşık 30 kişilik ekiple 3 ay süren bir hazırlık döneminin ardından PAÜ Kongre Merkezi’de sahne alan Tiyatro Kulübü oyuncuları, bol kahkahalı bir oyunla seyirci karşısına çıktı.

Oyuna ilginin yüksek olması nedeniyle yer bulamayan öğrenciler yerlere oturarak oyunu izleme şansını yakaladı.

Turneye çıkacak

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Kulübü bünyesinde çalışan gruplar, önümüzdeki günlerde ilçe meslek yüksekokullarındaki öğrencilerle buluşacak.

‘Orta Oyun’ adlı oyunun yanı sıra, Tıp öğrencilerinden oluşan Tabibül Curcuna grubunun Deli Dumrul’u ilçelerde sahnelenecek. Tiyatro Sporu yapan kulüp öğrencileri de ilçe turnelerine gidecek.

Tıp Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan Tabibül Curcuna grubu tarafından sahnelenen Deli Dumrul oyunu ise yoğun talep üzerine 26 Mart Çarşamba akşamı 19 00’da yeniden PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde…

27 Mart 2008 Dünya Tiyatrolar Günü’nde Honaz Meslek Yüksekokulu Tiyatro Kulübü Kınıklı Kongre ve Kültür Merkezi Ana Salon’da perde diyecek. 9 Nisan’da ise Giray stand-up gösterisi ve tiyatro sporu gerçekleşecek. Etkinlikler bahar ayı boyunca devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı