REKLAMI GEÇ

ROUTE’tan görkemli açılış

ROUTE’tan görkemli açılış

5 Aralık’ta restoran ve kafe bölümünü hayata geçirerek ilk günden bu yana Denizlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Route, 2 Nisan’da gerçekleşen Model konseriyle yeni organizasyon salonunu görkemli bir açılışla faaliyete geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2016 Pazar, 19:19

Eğlence sektörüne yeni bir ses ve soluk getiren Route, muhteşem bir açılış ile Denizlilileri selamladı. Açılış dolayısıyla sahne alan Model Grubu, unutulmaz bir konser verdi.

denizli-route-restaurant-acildi-1

Çamlık Caddesi’nde faaliyete geçen Route bütün birimleriyle resmi açılışını dün akşam gerçekleştirildi. Açılış dolayısıyla Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Model Grubu sahne aldı. Açılışa özel bu konserle Denizlililer kelimenin tam anlamıyla eğlenceye doydu.

Gözde mekanın açılışıyla ilgili hazırlıklar günler öncesinden başladı. Sahne ışığından ikramlara kadar her detayı kuyumcu titizliğiyle gözden geçirildi. Tüm bunların sonucunda da eğlence Route’un görkemli açılışında her şey kusursuz geçti.

Kapılarını konuklarına dün akşam 20.30’da açan Route’un, 500 kişilik performans sahnesinde. “İğne atsanız yere düşmeyecek” deyimini aratmayan doluluk söz konusuydu.

denizli-route-restaurant-acildi-2

Model’in seslendirdiği şarkılarla coşup eğlenen ve dans eden konuklar, kusursuz programla gece yarısına kadar eğlendi. Açılışa katılanlar “Yeni eğlencelerde buluşmak” dileğiyle ayrılırken, Route yönetimi, performans sahnelerinde konserlerle ve sürpriz organizasyonlarla misafirlerini ağırlayacaklarını, ayrıca bu yeni salonlarını davet vb gibi özel amaçlı kullanıma hazır hale geldiğini belirtti.

route-restaurant-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı