REKLAMI GEÇ

Süper Star’dan muhteşem konser

Süper Star’dan muhteşem konser

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Pamukkale Antik Tiyatroda düzenlenen konserde sahneye çıkan süper star Ajda Pekkan,Denizlililere muhteşem bir gece yaşattı. Pekkan, konser boyunca şarkılarıyla dans etti. Konser sonunda yağmur başlamasına rağmen, hayranlarını yağmurluk giyerek konseri izlemeye devam etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2013 Cumartesi, 13:18

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Pamukkale’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne alınmasının 25. yılı nedeniyle düzenlenen konsere yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün maddi durumu iyi olmayan çocuklar için başlattığı ‘Hayata Pas Ver’ projesinde yer alan çocuklara ve ailelerine destek sağlamak için binlerce biletin satıldığı konser için yeni restore edilen antik tiyatroya gelen vatandaşlar süper starla büyük heyecan yaşadı. Ajda Pekkan’ın konserini Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hüseyin Bağcı da izledi.
Sahneye antik tiyatronun altından çıkan Ajda Pekkan, hareketli şarkılarla kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ilerleyen dakikalarında nostaljik şarkılar da söyleyen Ajda Pekkan, bazı şarkıları seyircilerle birlikte söyledi. Denizli’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten süperstar, Pamukkale’yi çok beğendiğini belirterek, “Pamukkale gibi bir yerinizi olduğu için çok şanslısınız. Ayrıca Hayata Pas Ver projesine katkım olduğu için mutluyum” dedi.

Süper star Ajda Pekkan’ın şarkı söylediği sırada yağmur yağmaya başladı. Sahnenin üzeri kapalı olduğu için Ajda Pekkan yağmurdan etkilenmezken, konsere gelenlere yağmurluk dağıtıldı. Yağmurun şiddetini arttırması üzerine vatandaşlarda bir bölümü konseri terk ederken, Ajda Pekkan konserine kendisini yağmurlukla izleyen seyircilerle bir süre daha devam etti. Ajda Pekkan yaklaşık 2 saat sahnede kaldıktan sonra alkışlar arasında sahneden indi.

anons

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Hierapolis Antik Kenti’nin içinde bulunan antik tiyatronun sahne kısmını restore ettiklerini belirterek,”Bulunduğumuz alan 2 bin 500 yıllık geçmişse sahip. Bu sahne Akdeniz bölgesindeki en iddialı sahnelerden bir tanesi. Bu gece de süperstar Ajda Pekkan da bizlerle birlikte olarak hepimize güzel dakikalar geçirtecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı