REKLAMI GEÇ

En ilginç yılbaşı hediyeleri

En ilginç yılbaşı hediyeleri

Yeni yıla girmeye çok az bir süre kala hediye telaşı da başladı. 2012 yılına girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenler de yılbaşı hediyeleri için araştırma yapıyor. Peki Yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz en ilginç hediyeler neler?

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2011 Salı, 18:12

2012 yılı için hazırlıklar başladı. Yılbaşı partileri, konserler, davetler hazırlanırken herkesi yılbaşı telaşı sardı. Yeni yıla sevdikleri ile birlikte girecek olanlar ise hediye telaşına düştüler. Piyasalar yine hareketlenmeye başlayacak ve esnafın yüzü gülecek fakat bir türlü ne alacağına karar veremeyenlerin sayısı ise az değil. yılbaşı hediyeleri içinde sevdiklerinize alabileceğiniz çok ilginç hediyeler de mevcut. Bakın bu ilginç hediyeler neler…

Cristal bardak

Yılbaşında alabileceğiniz ilginç hediyelerden birisi büyüyen bir kristal bardak olabilir. Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir hediye olabilir. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 4 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.

Dilek Feneri

Eğer yeni yılı açık havada kutlayacak olanlardansanız sevdiğinize bir dilek feneri alarak güğe yükselişini seyredebilirsiniz. Dilek Fenerinin ateşini yakıp bırakmanız yeterli. Daha sonra yolaldığınız feneri bir yıldız misali izleyerek sevdiğinizle birlikte dilek tutabilirsiniz.

Üfleyince yanan mumlar

Mumlar oldukça romantik ve eğlenceli ürünler. Hem zamanı yavaşlatır hem de sizi havaya sokar. Neden yavaş geçmesini istediğiniz dakikaları hızlandırasınız ki? Üfleyince yanan mumu yakın arkadaşlarıza havanızı atın.

Türkler yılbaşında en çok ne alıyor?

Geçtiğimiz yılbaşı döneminde 15 Aralık 2010 – 4 Ocak 2011 tarihleri arasında sahibinden.com’da GeT aracılığı ile en çok satılan ürün yüzde 23 oranla parfüm olmuştu. Satılan parfümlerin yüzde 58’i kadın, yüzde 42’si ise erkek parfümüydü. Bu yıl da benzer bir eğilim bekleniyor. Akıllı telefonlar, tablet PC’ler, küçük ev aletleri ve konsol oyunları da yılbaşı döneminde kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Sizde klişeler arasına girmek istemiyorsanız yılbaşında ilginç hediyeler ile sevdiklerinizi şaşırtmayı deneyin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı