REKLAMI GEÇ

HAYMA’da aman sabahlar olmasın!

HAYMA’da aman sabahlar olmasın!

Denizli’nin şüphesiz en çok rağbet gören eğlence mekanlarından biri olan Hayma Restoran, yine adına yakışır bir yılbaşı programıyla karşınızda.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2011 Salı, 20:47

HAYMA, yılbaşı programında klasiğiyle müdavimlerini ağırlayacak. Denizlilileri’n neredeyse tüm gecelerini renklendiren HAYMA’nın  üç güçlü sesi Neslihan Yılmaz, Mustafa Avan ve pek tabii ki finalde EYLÜL yine yılbaşı gecesinde sahnede olacak. Sabahın erken saatlerine kadar sürecek program için Hayma şimdiden rezervasyonlarını doldurdu bile…

HAYMA DOZUNDA EĞLENCE
Akşam saat 20.00’de başlayacak programda ilk olarak Neslihan Yılmaz sahne alacak. Güçlü ses yerini Mustafa Aydın’a bırakacak. Mustafa Avan’ın ardından artık bir Hayma klasiği olmuş Eylül yine alışılmış saatinde sahnede olacak. Eylül, Hayma müşterilerini yeni yılın ilk saatlerinde sabaha kadar şarkılarıyla eğlendirecek.

ANA SICAKTA BOL SEÇENEK
Hayma Restoran, müşterileri için yılbaşı özel programına özel bir mönü de hazırladı. Bol çeşitli ordövr, salata, ara sıcak mönülerini karışık ızgara, çipura, levrek ya da tandır kebap gibi iddiala ana sıcak mönüsü seçeneği takip edecek.

Mangalda sucuk ve sıcak şarap
Saat 01.00’den sonra ise sıcak şarap ve mangalda sucuk partisi ise Hayma’nın yılbaşı gecesi müşyterilerini bekleyen en cazip sürpriz.

Hayma, asıl sürprizini ise yeni yılda kadrosuna katacağı birbirinden güçlü seslerle yapmayı hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı