REKLAMI GEÇ

Şiir gibi bir yılbaşına ne dersiniz?

Şiir gibi bir yılbaşına ne dersiniz?

Kentin en ayrıcalıklı şehir oteli ŞİİR OTEL, size şiir gibi bir yılbaşı gecesi yaşatma vaadinde bulunuyor. Sınırsız eğlence, konaklama imkanı, çocuklarınıza özel çözümler ve damağınızda iz bırakacak zengin ve özel bir mönü sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2011 Pazartesi, 00:15

ŞİİR OTEL için fazla söze gerek yok. Tüm güzelliği ve ayrıcalığı isminde gizli. Denizli’nin en şık, farklı ve ayrıcalıklı şehir oteli olmaya aday ŞİİR OTEL, Denizlililer için çok özel bir yılbaşı gecesi programı hazırladı. Otel kentteki eğlence mekanlarının aksine, konaklayabileceğiniz, çocuklarınıza yönelik süper çözüm ve sürprizlerle sizi bekliyor. İşte Şiir Otel’in özel yılbaşı galasına ilişkin merak ettiğiniz tüm sorular ve yanıtları…

MUHTEŞEM PROGRAM SİZİ BEKLİYOR
Gala yemeği saat 20.00’de başlayacak. Yemek sırasında bir klavye, bir klarnet ve bir solistten oluşan “GRUP İLLA” sahne alacak. Arada NEVA FASIL GRUBU coşkuyu arttıracak ve gecenin ilerleyen saatlerinde oryantal müzik eşliğinde raks gösterisi sahnelenecek. Programın bitiş saati olarak gece yarısı saat 01.30 öngörülüyor.

İŞTE FİYATLAR
Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içki ve yılbaşı yemeği sadece 110 TL. Ancak önemli bir uyarı, şampanya ve ithal içkiler ücrete tabi.

Şiir Otel 12 kişiyi geçen gruplarda kişi başı ücreti 100 TL’ye çekiyor.

Eğer yılbaşı galasına katılıp, Şiir Otel’de konaklamayı düşünüyorsanız, toplamda 225 TL ödemeniz yeterli. İki kişilik bir oda için bu rakam 350 TL.

Şiir Otel,  06-11 yaş arası çocuklardan tam mönü almıyor. Bu yaştaki çocuklar için yalnızca 50 lira ödemeniz yeterli. Eğer çocuklu bir aile olarak otelde o gece konaklayacaksanız, her çocuğunuz için yalnızca 35 TL ekstra ödemeniz yeterli olacak.
Yılbaşı yemeğinde 12 yaş üstü çocuklarınız tam fiyat yani 110 TL ödeyecek. Ancak çocuklu ailelerin otelde o gece konaklamak için 12 yaş üstü çocukları için ödeyeceği ilave yatak ücreti ise sadece 50 TL.

ÇOCUKLARA ÖZEL YILBAŞI GALA SALONU
Şiir Otel çocuklar için özel bir yılbaşı gala salonu hazırladı. Anne babalar eğlenirken çocukların da eğlenebilmeleri için Şiir 1 isimli salon o gece özel bir mini kulübe dönüştürülüyor. Çocuklar için açık büfe yemek imkanının sunulduğu salonda 0-11 yaş arası çocukları animasyon ekibinin sürprizleri bekliyor.

Gece boyunca çeşitli yarışmalar ve oyunların da gerçekleştirileceği Şiir 1 Salonu’nda çocukların yemeklerinden gece sonuna kadar bakımları da animatörler tarafından sağlanacak.

Ancak önemli bir hatırlatma! Bu mini kulüp salonuna 5 yaşından küçük çocuklar, ancak bakıcılar eşliğinde kabul edilecek. O özel gecede çocuğunuz için bir bakıcınız yok ise, Şiir Otel size yalnızca 70 TL karşılığında bir bakıcı bulmayı da garanti ediyor.

Misafirlerin kendi bakıcıları için ise yemek bedeli sadece 50 TL

DİYELİM Kİ 11 YAŞ ALTI ÇOCUĞUNUZ YAYINIZDA OLSUN İSTİYORSUNUZ
11 yaş altı çocuğunuzun diğer çocuklarla Şiir 1 Salonu’nda keyifli bir yılbaşı geçirmesi yerine, sizle birlikte olmasını isterseniz, yalnızca 100 TL karşılığında bir ek ücretle, çocuğunuz için de masanıza bir koltuk eklenecek.

Gala sırasında herhangi bir karışıklığın yaşanmaması için bilet satışı sırasında ailelerin çocuk sayısı ve çocukların yaşları kaydedilecek. Ve bu önemli detaylar biletin arkasına yazılacak.

Şiir Otel, çocuklu ailelerinin keyifli bir yılbaşı galası geçirmeleri için çocuklu ailelere şiddetle KONAKLAMALI YILBAŞI GECESİ PAKETİNİ satın almalarını öneriyor.

ŞİİR OTEL YILBAŞI GALA YEMEĞİ MÖNÜSÜ

ŞİİR BAŞLANGIÇ TABAĞI
Közlenmiş  kırmızı biberli, baharatlı peynir basması, Geleneksel zeytinyağlı biber dolması, Somon füme, Haydari, Antep ezme, Rus salatası, Ezine peyniri, Nar taneli tabule, Domates, Salatalık, Limon

SALATA
Yufka sepeti içinde Sezar soslu, limonlu, organik narlı yılbaşı salatası

ARA SICAK
Pane pastırmalı şefin böreği

ANA YEMEK
Sos yatağında dinlendirilmiş kestaneli hindi (fırında)

SICAK ÇEREZ
Karanfilli leblebi & Mısır patlağı & Közlenmiş kestane (serpme)

ŞAİRİN AŞKI
Kişiye özel çikolatalı yılbaşı pastası

MEYVE
Karışık meyve sepeti (serpme)

YENİ YIL ÇORBASI
İşkembe çorbası & Mercimek çorbası

İÇECEKLER
Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içki

PEKİ YILBAŞI GALA YEMEĞİ BİLETİNİ NASIL ALACAKSINIZ?
Şiir Otel Yılbaşı Galası için telefonla ya da e-posta ile rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Yılbaşı Gala yemeği bilet satışı peşin ödemeyle gerçekleştiriliyor. Bu kararın tek nedeni ise yılın son ayı olması yüzünden yıl sonu hesaplarının kapatılmak zorunda olması.

Biletler numaratörlü ve koçanlı olacak. Gala Salonunun masa yerleşim planına göre masa numarası biletin üzerinde belirtilecek. Salon girişinde bilet koçan kısmından yırtılarak büyük parça misafirlere verilecek.

Şiir Otel, yıllarca unutamayacağınız şiir gibi bir yılbaşı eğlencesi için bir an evvel biletinizi satın almanızı öneriyor.

REZERVASYON : +90 258 266 22 55
E-POSTA :  pazarlama@siirotel.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı