REKLAMI GEÇ

Fasıl tutkunları dikkat!

Fasıl tutkunları dikkat!

Fasıla bayılırım mı diyorsunuz? Öyleyse bu yılbaşına Grand Keskin Otel’de Denizli’nin en iyi fasıl ekibiyle girmeye ne dersiniz? Denizli’nin en iyi fasıl ekibi, zengin mönü ve sınırsız eğlence yılbaşı galasında sizi bekliyor!

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2011 Salı, 00:45

1993 yılından itibaren hizmet veren Grand Keskin Otel hazırladığı yeni yıl programı ile sizlere sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz unutulmaz bir yılbaşı gecesi sunuyor. Denizli’nin en iyi Fasıl müzisyenleri, zengin bir mönü, sınırsız yerli alkollü ve alkolsüz içecek, oryantal şov ve sürprizler. Grand Keskin Otel, yılbaşı için olması gerekenden fazlasıyla, Denizlilileri bekliyor.

Yılbaşı Balosu’nda neler var?
Saat 20:00 de başlayacak olan programda, misafirler zengin bir yılbaşı mönüsüyle yeni yılın ilk dakikalarına Balo Salonu’nda merhaba diyecek. Denizli’nin en iyi fasıl müzisyenlerinden Kemancı Coşkun ve Grubu eşliğinde keyifli ve eğlence dolu bir gece sizleri bekliyor.
Grand Keskin yılbaşı galasında, gecenin ilerleyen saatlerinde solist Tuğba ile 2012’ye merhaba diyerek davetlilerine unutulmaz anlar yaşatmayı planlıyor…

Sürprizler sizi bekliyor!
Grand Keskin’in yılbaşı eğlencesi bunla da sınırlı değil. Yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmez parçası Oryantal Show ise yeni yılın ilk saatlerinde davetlilerin keyfine keyif katacak. Yılbaşı galası için Grand Keskin’i tercih edenler, otel yönetiminin yılbaşı galasına özel “Yeni Yıl çekilişleri” sınırsız bir eğlence yaşayacakları gibi farklı sürpriz hediyeler de kazanacak

Zengin mönü yılbaşına yaraşır

GRAND KESKİN OTEL YILBAŞI MÖNÜSÜ
ORDÖVR TABAĞI ( 11 ÇEŞİT )
( Tulum peynir, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Limon,Z.Yağlı Sarma, Rus Salatası, Haydari, Yumurta Dolması, Acılı Ezme, Kornişon Turşu )

ARA SICAK
Talaş Böreği (Sos ile)
Noel SALATA

ANA SICAK
Hindi Tandır
Garnatürlü İç Pilav

MEVSİM MEYVELERİ
Portakal, Mandalin, Elma, Muz

LİMİTSİZ ALKOLLÜ-ALKOLSÜZ YERLİ İÇKİ

GECENİN SONUNDA
‘ Kremalı İşkembe Çorbası ‘
Sirke ve Sarımsak sos eşliğinde
ÇOCUK MENÜSÜ : Mercimek Çorbası – Izgara Köfte Pilav Eşliğinde – Patates Cipsi-Meşrubat

İŞTE FİYATLAR
Grand Keskin konforunda yılbaşına girmenin bedeli oldukça cazip. Otel, gala yemeği için limitsiz alkollü alkolsüz yerli içkiyi dahil etmeyi unutmamış. Ve kişi başı ücreti yalnızca 100 TL. Grand Keskin, çocuklarınızı da unutmadı. 0-6 yaş tüm çocuklardan hiçbir ücret almayacağını belirten Grand Keskin, 7-12 yaş arası çocuklardan ise sadece 50 TL alacak.

Eve dönmeye ne gerek var?
Bol hareketli ve eğlenceli akşamın ardından eve dönmek istemeyecek müşterilerini de düşünen Grand Keskin, yılbaşı galası programı içine konaklamayı da dahil etti. Grand Keskin Otel’in, “Yılbaşı Konaklama Paketi”nde, yılbaşı balosu, aynı gece konaklama ve çift kişilik brunch yer alıyor. Bu çok özel paketin fiyatı çiftlere özel sadece 260 TL.

Hemen ulaşın!

GRAND KESKİN OTEL
İstasyon Caddesi No:11 Denizli
Tel : 258 263 63 61
Faks : 258 242 09 67

www.grandkeskin.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı