REKLAMI GEÇ

Yılbaşında göz kamaştırın

Yılbaşında göz kamaştırın

Yılbaşı gecesi kırmızı iç çamaşırı giymek kadınlar arasında bir gelenek haline geldi. Uğur getirdiğine inanılıyor. Bu ne kadar inandırıcıdır bilemeyiz ama iç giyimde de şık olmak istiyorsanız kırmızı iç çamaşırları kesinlikle doğru tercih.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2013 Pazar, 11:31

DENİZLİHABER
Sevdiklerinizin hem şanslı bir yıl geçirmesini hem de iç giyimde de şık olmasını istiyorsanız size harika bir hediye seçeneği. Sevgilinize, eşinize, çok sevdiğiniz arkadaşınıza hediye alabileceğiniz bir adres Alala İç Giyim ve Takı.

Altıntop Mahallesi Çaybaşı Mevkii Eski Melek Pazarı içindeki Denizli Hamamı’nın karşısında hizmet veren Alala, Denizli’nin en gözde mağazaları arasında. Bir çok müdavimi olan mağaza alternatif konusunda görülmeye değer. Bu mağazadan eliniz boş çıkamayacaksınız.

Eğer siz de bu geleneğe ve uğur getirdiğine inananlardansanız kırmızı, tabii ki yalnızca kırmızı değil birçok renk seçeneği bulunan iç giyim ürünlerini ve modelleri mutlaka görmelisiniz.

“Kendini hem asil hem de eşsiz hissedeceğiniz dantel ve satenin müthiş uyumunu mutlaka görmelisiniz” diyen Alala İç Giyim ve Takı’nın sahibi Fatma Karabulut, yeni fikirler ve yeni ürünler keşfetmek için özellikle hala hediyesini almayanları mağazasına bekliyor.

ic

Pijamanın Eşsiz Rahatlığından Vazgeçemeyenler
Birbirinden şık pijama serileri ile evde sokak şıklığını yaşayabilirsiniz. Ev giyimi ve pijamalarda 2014 modası çok kullanışlı. Çoğu ürün ev ortamındada rahatlıkla giyilebilir. Her kıyafetin altına giyilebilmesi için tasarlanan ürünler çok amaçlı. Sevdikleriniz için gayet içten ve kesinlikle beğenilecek bir hediye alternatifi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı