REKLAMI GEÇ

Otelde kitaptan yılbaşı ağacı

Otelde kitaptan yılbaşı ağacı

Denizli’de farklı konseptiyle dikkatleri çeken Şiir Butik Otel, bu kez de “kitaptan yılbaşı” çalışmasıyla ilgi odağı oldu. Otel kütüphanesindeki kitapların kullanıldığı yılbaşı ağacı, üç günlük bir çalışmayla hazırlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2015 Çarşamba, 11:02

Yılbaşı yaklaşıyor. Özellikle eğlence mekanları ile konaklama tesislerinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. En çok üzerinde durulan ise geleneksel yılbaşı ağacı süslemesi. Tüm uyarı ve çağrılara rağmen, bunun için maalesef yine çok sayıda çam fidanı katledilecek.

Ancak, toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla sayıları az da olsa farklı çalışmalara imza atanlar var. Bunlardan birisi de Pamukkale’nin Bağbaşı Mahallesi’ndeki Şiir Butik Otel. Sahibi edebiyatçı olan otelde, yılbaşı ağacı kitaplardan hazırlandı.

3.800 KİTAP KULLANILDI
Eski bir edebiyat öğretmeni olan otelin sahibi Esat Bozbıyık, ilgi çeken çalışmayla ilgili “Yılbaşında otelimizin ismiyle bütünleşecek farklı bir uygulamamız olsun istedik. Bunun için de kitapları kullandık. Kütüphanedeki 3 bin 800 kitaptan yılbaşı ağacı oluşturduk. Bunun için üç gün çalıştık. Kitaplardan hazırladığımız yılbaşı ağacı 15 Ocak’a kadar lobide kalacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı