REKLAMI GEÇ

Colossae’dan 5 yıldızlı çifte mutluluk daveti

Colossae’dan 5 yıldızlı çifte mutluluk daveti

Denizli turizminin parlayan yıldızı Colosseae Thermal Otel, yılbaşı gecesi için beş yıldızlı bir programı hazırladı. İki ayrı salondaki programda Nadide Sultan, Yeşim Tok ve orkestrası ile orkestra Moonlight Band, Ezgi ve Mehmet sahne alacak. Her iki salonda oryantallerin de sahne alacağı gecede, çocuklar için de özel bir program uygulanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2016 Pazar, 08:00

2016’yı uğurlayıp, 2017’ye merhaba demeye hazırlanıyoruz. Yılbaşında konuklarına unutulmaz bir gece yaşatmak isteyen Colossae Thermal Otel “2017 Yılbaşı Galası” adıyla, muhteşem bir yılbaşı gecesi hazırladı.

SALON-1’DEKİ PROGRAM
Colossae Thermal Otel’deki yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de müzik eşliğinde yemek ile başlayacak. 21.00’de ise orkestra eşliğinde sahneyi Yeşim Tok alacak. 22.15’ten itibaren oryantal yeni yılda davetlilere unutulmaz bir şov sunacak.

Saat 22.30’da ise Türkiye’nin önemli seslerinden Nadide Sultan sahne alacak. Sanatçı, saat 01.00’e kadar dinleyicilerine müzik dolu anlar yaşatacak. Gecenin sürprizini ise Noel Baba ziyareti oluşturacak. Noel Baba, ziyaretlerini 23.45’ten itibaren gerçekleştirecek.

Saat 01.00 – 01.30 arasındaki dans müziğiyle Colossae Otel’in 2017 Yılbaşı Galası sona erecek.

SALON-2’DEKİ PROGRAM
Salon-2’deki program ise “2017 Yılbaşı Balosu” adıyla hazırlandı. Salon-2’deki gala da saat 20.00’de başlayacak. Bir taraftan konuklara menüdeki yiyecekler servis edilirken, orkestra Moonlight Band, davetlileri müziğe doyuracak.

Genç yetenekler Ezgi ve Mehmet de Salon-2’de bulunan davetliler için sahne alacak, 2017 Yılbaşı Balosu’nu renklendirecek. Oryantal dans şov da 2017’yi Colassae Thermal Otel’de karşılayan konukları neşelendirecek.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Colossae Thermal Otel, geçmiş yıllarda olduğu gibi, çocukları bu yılbaşı balosunda da unutmadı. Çocuklar için animasyondan palyaço gösterilerine kadar zengin bir program hazırlandı. Yılbaşı balosuna katılacak çocukları ilginç gösteriler ve sürprizler bekliyor.

REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ
Colossae Thermal Hotel’in sunduğu zengin ve sürprizlerle dolu yılbaşı balosu programı için 0258 – 271 41 56 nolu telefondan rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı