REKLAMI GEÇ

Milli Piyango’nun ikramiyesi büyük, hayaller küçük

Milli Piyango’nun ikramiyesi büyük, hayaller küçük

Türkiye, 31 Aralık’ta çekilecek ve tarihinin en büyük ikramiyesini verecek olan Milli Piyango’ya kilitlendi. Büyük ikramiyenin 60 milyon lira olarak belirlendiği çekilişe bilet alarak katılanların hayalleri ise ikramiyeye oranla hayli küçük. Herkes yine çocuklarını rahat yaşatmayı, ev ve araba almayı hayal ediyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2016 Çarşamba, 08:50

Yılbaşının habercisi Milli Piyango, 2017’nin ilk saatlerinde yeni milyonerler yaratacak. Geçtiğimiz yıl 55 milyon lira olan büyük ikramiyeye 5 milyon liralık bir artış yapıldı ve büyük ikramiye 60 milyon liraya yükseldi. Büyük ikramiyenin yanı sıra 10 milyon, 5 milyon, 2 milyon ve 1 milyon liralık ikramiyeler de zengin olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor.

BİLET FİYATLARI
Yılbaşı çekilişi vatandaşlara zengin olma hayalleri kurdururken, satışların yoğunluğu bayileri de sevindiriyor. Satışa sunulan Milli Piyango biletlerinin fiyatları da normal çekilişlerin bir hayli üstünde. İkramiyeyi bir başkasıyla paylaşmak istemeyen ve bu nedenle tam bilet almak isteyenler 60 lirayı gözden çıkaracak. Yarım bilet 30, çeyrek bilet 15 liradan satışa sunuluyor.

HAYALLER VE İSTEKLER
Vatandaşlar “bir umut” diyerek Milli Piyango bayilerinin yolunu tutmaya, bilet almaya çoktan başladı. Herkesin hayalinden ötesini gerçekleştirecek bir rakam olsa dahi vatandaşların hayalleri yine aynı kaldı. Hayaller çocukların geleceklerine yatırım, bir ev ve arabadan ibaretti.

İşte Milli Piyango bayilerinin bilet satışlarıyla ilgili değerlendirmeleri ve vatandaşların hayalleri:

MİLLİ PİYANGO BAYİSİ TURAN DEMİR
“Genellikle maaş günleri çok fazla yoğunluk oluyor. Ayın 15’indan sonra biletlere büyük bir rağbet olur ki şuanda da biletlerin çoğu satılmış durumda. Geçen yıla nazaran bu yıl bilet artışı çok fazla. Para olmayınca millet bu tür şeylerde para arıyor. Her gün oldukça fazla bilet satıyor. İnşallah çıkan vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olur.”

ÜMİT ATİLLA
“O kadar çok para ki kendim hariç başkalarının hayatına da dokunabilirim. İşimi kurduktan ve evimi aldıktan sonra başkalarının hayatına da katkı koymak isterim.”

FAHRETTİN ARAS:
“Ben 65 yaşındayım. Bu yaştan sonra cami yaptırır, geri kalanını da hayır yapardım. Çok şükür çocuklarımın ve benim hayatımda istediğimiz her şey var. Çıkarsa durumu olmayanlara katkı sağlardım.”

İSMAİL TORUN
“Hepsini harcardım. Böyle gelen para öyle de gider. Gerçekleşmeyen hiçbir şeyin hayalini kurmuyorum.”

MAKBULE KAYAN
“Para ile çocuklarımın hayatını değiştirirdim. Bütün parayı çocuklarıma harcardım. Evleri, arabaları olsun, rahat bir hayat yaşasınlar istiyorum. “

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı