REKLAMI GEÇ

Necati ve Saykolar Yılbaşı’nda Route’ta

Necati ve Saykolar Yılbaşı’nda Route’ta

Türkiye’nin en çok canlı performans yapan ve her konserinde salonları dolduran gruplarından biri olan Necati ve Saykolar, yeni yıla Route’ta merhaba diyecek. Route, yılbaşı yemeğini nerede geçirirse geçirsin yeni yıla keyifle girmek isteyenleri düşündü. Sevilen grup yılın son saatlerinde sevenleriyle bir araya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2016 Cuma, 09:01

Denizlihaber.com, sizler için mekanları dolaşıp Yılbaşı programlarını araştırmaya devam ediyor. Kentin yeni gözde mekanlarından Route, özellikle canlı performanslarla birçok ünlü ismi Denizlililerle buluşturmaya devam ederken, geleneği bozmadı ve Yılbaşı akşamına da bir konser koydu.

Ceylan Ertem’den Yeni Türkü’ye, Ümit Besen’den Hüsnü Arkan’a kadar bir çok önemli ismin Ekim’den bu yana sahne aldığı Route Denizli Sahnesi’nde Yılbaşı gecesi Necati ve Saykolar var.

Türkiye’nin son yıllarda en çok canlı performans sergileyen ve her konserinde salonları doldurmayı başaran gruplarından biri olan Necati ve Saykolar, Route Yılbaşı programı sayesinde 2017’ye evlerinde girecek.

Doğudan Batıya Türkiye’nin dört bir yanındaki en önemli mekanlarda düzenledikleri konserlerin yanı sıra ilk albümleri “Dur, Bak, Dinle, Geç” ile müzikseverlerden tam not alan Necati ve Saykolar, yılın son saatlerinde Route Denizli Sahnesi’nde olacak.

Alışkanlıkların dışına çıkarak kendi tarzını yaratan Route, Yılbaşı programıyla da farklılığını ortaya koydu. Keza fiks menülü, yemekli galanın olmayacağı Route’ta yılbaşı akşamı kendilerini tercih edecek olan Denizlililere diledikleri tarzda bir yılbaşı yemeği yeme imkanını sunulacak. Route müşterilerinden dileyenler gecenin ilerleyen saatlerinde Necati ve Saykolar’ın sahne alacağı Yılbaşı Özel Konseri’ni takip edebilecek.

Evde başlayacaklar için çok güzel bir tavsiye
Route’un büyük salonunda yemekli gala yerine Route Sahne’ye taşıdığı yılbaşı etkinliği, aslında geceye ev ortamında başlayanlar için de güzel bir alternatif oluşturuyor. Yılbaşı yemeğinde aile büyüklerinin gönlünü almak isteyen Denizliler, gecenin ilerleyen saatlerinde start alacak olan Route Yılbaşı Özel konseriyle yeni yıla gönlünce girebilecek. Ayrıca Yılbaşı gibi bu çok özel gece için ödeyeceğiniz bilet parası sadece 60 TL.

Vakit geçirmeden yerinizi ayırtın
Ancak bu özel etkinlikte olmak isteyenlerin vakit geçirmeden yerini ayırtmaları gerekiyor. Detaylı bilgiyi Route Denizli’nin facebook ve twitter gibi sosyal medya sayfalarınızdan alacağınız gibi, Route Denizli mekanını daha yakından incelemek için www.routedenizli.com adresini de ziyaret edebilirsiniz. Yılbaşı gecesini Route’ta geçirmek isteyen okurlarımıza önerimiz; vakit geçirmeden 0 258 211 03 45 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı