REKLAMI GEÇ

Değirmende Alabalık eğlenceye davet ediyor

Değirmende Alabalık eğlenceye davet ediyor

Değirmende Alabalık Restaurant, yeni yıla doğa ile iç içe bir mekanda merhaba demek isteyenler için kaçırılmayacak bir yılbaşı programı hazırladı. Ünlü sanatçıların renklendirdiği, balık ve eşsiz menüsünün ağızları tatlandırdığı bir gece geçirmek isteyenlerin bu yıl değişmez mekanı Değirmende Alabalık olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2017 Perşembe, 09:00

Alanında Denizli’nin parlayan yıldızı olan Değirmende Alabalık Restaurant, 2018’yi nezih bir mekanda, doyumsuz eğlence ve leziz yemekler ile karşılamak isteyenler için çok özel bir program hazırladı.

YILBAŞI GECESİ PROGRAMI
Ünü çoktan Denizli’nin sınırlarını aşan Değirmende Alabalık Restaurant, bu özelliğini yılbaşı gala programıyla bir kez daha pekiştirmeye hazırlanıyor. Yılbaşı özel programında, Denizli’nin önemli sesleri Şebnem Arcan, Ayhan Mahlıçlı ve Arda Aktaşoğlu sahne alacak, konuklarına müzik ziyafeti sunacak. 2018’in karşılanmaya hazırlandığı anlarda ise oryantal sahneye çıkacak, davetlileri kıvrak danslarıyla hem eğlencenin doruğuna, hem de yeni yıla taşıyacak.

ZENGİN MENÜ
Değirmende Alabalık Restaurant, yeni yıl akşamı konuklarına yalnızca müzik ziyafeti sunmayacak. Yılbaşına özel hazırlanan menü, davetliler için tam bir ziyafet olacak.

10 farklı meze çeşidiyle hazırlanan ordövr tabağını sigara böreği ve sosisten oluşan ara sıcak ve alabalık, köfte ve piliç şişin yer alacağı ana sıcaklar takip edecek. Meyve ve çerezin de sunulacağı yılbaşı menüsünde ½ yerli içki de yer alacak. Değirmende Alabalık konukları için bu özel gecenin ücreti ise 120 TL.

REZERVASYON İÇİN:
0 (258)2132533-2133037
www.degirmendealabalik.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı