REKLAMI GEÇ

Özer, mesaj yayınladı

Özer, mesaj yayınladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Özer, mesajında tüm basın çalışanlarının bayramını kutladı.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2013 Çarşamba, 12:24

Denizli ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Türk basınından sansürün kaldırılışının 105. Yıldönümü ve basın bayramı ile ilgili yayınladığı mesajında, Denizli basın çalışanlarının bayramını kutladı.

Özer, mesajında şunlara yer verdi:
“Ülkemizde her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Basın Bayramı, basın camiasını yakından ilgilendirdiği gibi özgür haber alabilme hakkı dolayısıyla da okurlar için çok önemlidir.
Demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Basın yayın kuruluşları, toplumun gerçekleri öğrenmesi, sorgulama yapabilmesi ve kişilerin düşüncelerini duyurabilmesi için adeta bir kamu görevi üstlenmektedir.
Biz de Denizli Ticaret Odası olarak yaptığımız yenilikleri, çalışmaları, etkinliklerimizi değerli basınımız sayesinde toplumumuza objektif bir şekilde yansıtmaktayız.
Gündemi takip ederek yazılı görsel ve işitsel yayın yapan tüm yazılı ve görsel basın kuruluşlarımızın bundan sonraki görevlerini de en iyi, en doğru ve en başarılı şekilde yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın ’24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar ve sevgilerimi sunarım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı