REKLAMI GEÇ

BYEGM Yarışması’ndan Denizlihaber.com’a birincilik ödülü

BYEGM Yarışması’ndan Denizlihaber.com’a birincilik ödülü

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından 29’uncusu gerçekleştirilen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Bu yarışmada Denizlihaber.com, Türkiye’nin en iyi yerel internet gazetesi seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:05

Denizlihaber.com, Türkiye’nin en iyi yerel internet gazetesi seçildi. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Yerel Medya Özendirme Yarışması’na bu yıl ilk kez yerel internet gazeteleri de dahil edildi. Ürettiği özgün içerik, Türk dilini doğru kullanma, tasarım ve içeriğin özgünlüğü, okur dostu bir site olması gibi kriterlere bakılarak yerel internet gazetelerinin değerlendirmeye alındığı yarışmada, Denizlihaber.com birinciliğe layık görüldü.

Jüri üyeliğini Türkiye’nin en önemli internet gazetecilerinin yaptığı ve onlarca kentten katılımın olduğu yarışmada, internet gazeteciliği dalında Denizlihaber.com en büyük ödülün sahibi oldu. Denizlihaber.com, ilk kez yarışmaya dahil edilen internet gazeteciliğinin ilk birincisi unvanını elde etti.

Bu arada başvuruların 30 Nisan’da son bulduğu yarışmada,yerel TV haberciliğinden gazete köşe yazarlığına kadar farklı kategorilerde Türkiye’nin dört bir yanına ödül yağdı. Elde ettiği birincilik ödülüyle Denizli’yi başarılı bir şekilde temsil eden Denizlihaber.com, 29. Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda Denizli’ye ödül getiren tek yayın organı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı