REKLAMI GEÇ

Anafartalar’da iftar buluşması

Anafartalar’da iftar buluşması

  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her akşam farklı bir mahallede katıldığı iftarları sürdürüyor. Başkan Zolan, Anafartalar ve Deliktaş Mahallesi sakinleriyle aynı sofrada buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, her gün farklı bir mahallede sürdürdüğü mahalle iftar programını Anafartalar’da düzenledi. İftar sofrasında Anafartalar ve Deliktaş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların Ramazanını kutladı. Başkan Zolan,…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2014 Perşembe, 12:44

 

denizli-ramazan-etkinligi-anafartalar-hDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her akşam farklı bir mahallede katıldığı iftarları sürdürüyor. Başkan Zolan, Anafartalar ve Deliktaş Mahallesi sakinleriyle aynı sofrada buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, her gün farklı bir mahallede sürdürdüğü mahalle iftar programını Anafartalar’da düzenledi. İftar sofrasında Anafartalar ve Deliktaş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların Ramazanını kutladı. Başkan Zolan, iftar sonrası bir konuşma yaptı. Zolan, “İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz güçlensin, dostluğumuz pekişsin. Bu Ramazan’ın dayanışması inşallah bizi daha ileriye daha güzele götürsün” dedi.

Anafartalar ve Deliktaşlılar ile aynı sofrada buluşmak ve aynı lokmaları birlikte paylaşmak istediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Bizim her zaman yanımızda oldunuz, her zaman sizlerle kol kola olduk. Bugün de bu iftar sofrasında bizleri yalnız bırakmadınız, sizlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Anafartalar bizi çok seviyor, biz de Anafartalar’ı çok seviyoruz. Biliyorsunuz 30 Mart’ta, önce Allah’ın sonra sizlerin desteğiyle, iradesiyle göreve ‘devam’ dedik. Ben sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Deliktaşlı hemşerilerimizle birlikte Anafartalar hep yanımızda oldu. Allah hepinizden razı olsun.”

Birlik beraberlik mesajı verdi
İftara katılan herkese teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, “Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun, kol kola girelim el ele tutuşalım daha ileriye gidelim inşallah” diye konuştu. İftarın ardından vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, özellikle yaşlı ve çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların bir an olsun yalnız bırakmadığı Başkan Zolan, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

icDenizlililer Ramazan etkinliklerine akın etti
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Adalet ve İncilipınar Parkı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Önceki gün akşam Adalet Parkı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği konseri verdi. İncilipınar Parkı’nda ise konservatuar sanatçıları Türk Halk Müziği konseri ile vatandaşları coşturdu. Konserlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel eserleri keyifle dinledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 Temmuz’da düzenleyeceği Ramazan etkinlikleri programında yine yıldızlar ağırlanacak. Bu kapsamda Adalet Parkı’nda Bosna Hersekli Kevser Kız İlahi Grubu, İncilipınar Parkı’nda ise Orhan Hakalmaz sahneye çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı