REKLAMI GEÇ

Büyükşehirin Ramazan etkinlikleri iptal edildi

Büyükşehirin Ramazan etkinlikleri iptal edildi

İsrail’in Gazze’ye saldırıları sebebiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi , Ramazan etkinliklerini iptal etti. Etkinlikler 20 buakşam Adalet Parkı’nda gerçekleştirilecek Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ile son bulacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İsrail’in Gazze’de başlattığı kara ve hava harekatında çok sayıda Filistinlinin yaşamını yitirdiğine işaret ederek, Ramazan ayı etkinliklerinin yaşanan acılar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Zolan, “Filistin’de yaşanan bu acı tablo sebebiyle İncilipınar ve Adalet…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2014 Pazar, 15:40

ramazan-etkinlikleri-iptal-sm

İsrail’in Gazze’ye saldırıları sebebiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi , Ramazan etkinliklerini iptal etti. Etkinlikler 20 buakşam Adalet Parkı’nda gerçekleştirilecek Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ile son bulacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İsrail’in Gazze’de başlattığı kara ve hava harekatında çok sayıda Filistinlinin yaşamını yitirdiğine işaret ederek, Ramazan ayı etkinliklerinin yaşanan acılar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Zolan, “Filistin’de yaşanan bu acı tablo sebebiyle İncilipınar ve Adalet Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine son verdik” dedi.

İsrail’in, Gazze’ye yönelik sürdürdüğü zulmün tüm dünya Müslümanlarını derinden üzdüğünü vurgulayan Zolan,“İsrail’in gerçekleştirdiği saldırı kabul edilemez. Uzun zamandır, Gazze’yeuygulanan ambargonun yanı sıra İsrail devleti, Filistin devletine karşı yeni bir zulme başlamıştır. Bu saldırılar sonucunda birçok Filistinli kardeşlerimiz şehit oldu. Birçoğu da ağır yaralı. Yüreğimizi yakan bu hain saldırılar ve yaşanan can kayıpları bizi derinden üzmüştür. Dileğimiz biran önce yapılan operasyonun son bulması akan gözyaşlarının dinmesidir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl geleneksel olarak İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerimizi,20 Temmuz Pazar akşamı Adalet Parkı’nda gerçekleştirilecek Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ile son veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 20 Temmuz 2014, 16:51

Bu iptal bir siyasi uygulamadır. Kendi topraklarımızda İsrail’in güç kaynaklarına neden bir yaptırım uygulanmıyor. Bu halkın gözüne şirin gözükmekten başka bir uygulama değil. Ortalık kendini kabadayı sanan İsrail ve Yahudi düşmanlarıyla kaynıyor, ama bu aynı insanlar siyonizme su taşımaya devam ediyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı