REKLAMI GEÇ

Önce iftar sonra çay

Önce iftar sonra çay

Denizli Büyükşehir Belediyesi her gün düzenlediği mahalle iftarlarında, İlbade sakinlerini aynı sofrada buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftardan sonra Birol ailesine çay içmek için konuk oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası İlbade Mahallesi’nde kuruldu. İlbade Mahallesi sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 10:11

denizli-ilbade-iftar-hDenizli Büyükşehir Belediyesi her gün düzenlediği mahalle iftarlarında, İlbade sakinlerini aynı sofrada buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftardan sonra Birol ailesine çay içmek için konuk oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası İlbade Mahallesi’nde kuruldu. İlbade Mahallesi sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Zolan, iftardan sonra yaptığı konuşmasına mahallelilerin Ramazanlarını kutlayarak başladı. İlbade Mahallesi’nde hizmet destanı yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Önce spor sahamızı bitireceğiz. Doğalgazı güle güle kullanın. İnşallah alt yapıya da başlayacağız. Artık biliyorsunuz iki belediye ile iki koldan çalışacağız. Bir taraftan Merkezefendi Belediyesi bir taraftan Büyükşehir Belediyesi olarak biz hizmetlerin en güzelini yapmaya, sizleri mutlu etmeye, sizleri güzelliklere kavuşturma konusunda gayretimiz devam edecek. Yolumuz açık olsun, yeter ki sizlerle birliğimiz dirliğimiz daim olsun, kol kola, el ele, omuz omuza Denizlimizi, İlbademizi daha iyiye daha güzele götürelim” dedi.

ic-1

BAŞKAN ZOLAN İLE ÇAY SOHBETİ
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ramazanınızı tekrar tebrik ediyorum. Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, duaları kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftarın ardından bir süre vatandaşlarla sohbet etti. İlbade Mahallesi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan daha sonra Bingöl ailesinin daveti üzerine çay içmek için evlerine ziyarette bulundu. Başkan Zolan ve eşi  Berrin Zolan, Bingöl ailesi ile birlikte çay içip sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı