REKLAMI GEÇ

Ramazan’da ünlüler geçidi

Ramazan’da ünlüler geçidi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Orhan Hakalmaz ve Muhammet Emin Ayaz sahne aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri Adalet ve İncilipınar Parkı’nda devam ediyor. Adalet Parkı’nda önceki gün gece Türk musikisinin sevilen sesi Muhammet Emin Ayaz sahne aldı. Sanatçı Ayaz’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserler Adalet Parkı’nı dolduran binlerce vatandaşı mest etti. Konserde Ayaz’a eşlik eden Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı semazen ekibi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 14:55

denizli-belediye-ramazan-etkinligi-orhan-hakalmaz-h
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Orhan Hakalmaz ve Muhammet Emin Ayaz sahne aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri Adalet ve İncilipınar Parkı’nda devam ediyor. Adalet Parkı’nda önceki gün gece Türk musikisinin sevilen sesi Muhammet Emin Ayaz sahne aldı. Sanatçı Ayaz’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserler Adalet Parkı’nı dolduran binlerce vatandaşı mest etti.

ic-1

Konserde Ayaz’a eşlik eden Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı semazen ekibi büyük alkış topladı. Gecenin sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Muhammet Emin Ayaz’a plaket takdim etti. Vatandaşların Ramazanlarını kutlayan Sanatçı Ayaz, kendisini ve söylediği eserleri Denizli ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

ic-2

Büyükşehir Belediyesi’nin İncilipınar Parkı’nda hazırladığı gösteride ise daha önce konseri ertelenen Orhan Hakalmaz sahne aldı. Parkı dolduran vatandaşlar sanatçı Hakalmaz’ın çalıp söylediği birbirinden güzel türkülerle coştu. Bir çok vatandaş sahnenin önüne gelerek sanatçı Hakalmaz’ın söylediği oyun havaları ile coştu.

Konserin sonunda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, yaklaşık 25-30 bin kişinin İncilipınar’ı doldurduğunu belirterek, geceye renk katan sanatçı Hakalmaz ve ekibine teşekkür etti. Denizlililerin Ramazanlarını tebrik eden Orhan Hakalmaz ise, bu ülkede güzel şeylerin de olduğunu ifade ederek, “Bu güzellikler medyada daha çok yer almalı. Bizleri sizinle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Gökoğlan, gecenin anısına Hakalmaz’a plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı