REKLAMI GEÇ

ŞİİRLİ RAMAZAN GECESİ

ŞİİRLİ RAMAZAN GECESİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İncilipınar ve Adalet Parkı yine ünlü isimleri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi, bu kez şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe’yi ve İkbal Gürpınar’ı sevenleriyle buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2014 Cumartesi, 17:23

denizli-buyuksehir-belediyesi-ramazan-etkinligi-bedirhan-gokce-ikbal-gurpinar-h

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İncilipınar ve Adalet Parkı yine ünlü isimleri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi, bu kez şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe’yi ve İkbal Gürpınar’ı sevenleriyle buluşturdu.

İncilipınar Parkı’nda sahne alan usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe binlerce Denizliliye unutulmaz bir akşam yaşattı. Geceye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berin Zolan’ın yanı sıra Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı ve binlerce Denizlili katıldı.

Usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe doyumsuz bir şiir ziyafeti çektiği programında izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Programın sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan, Vali Demir ve Rektör Bağcı Bedirhan Gökçe’ye gerçekleştirdiği program için teşekkür etti.

ic-2

Konuşmasına herkesin Ramazan’ını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, “Gecemizi güzelleştiren, gönlümüzü dolduran, ruhumuzda dalgalar yaratan bu manevi atmosferi en derinden hissettiren, davetimizi hiç geri çevirmeyen Bedirhan kardeşime teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkesten bir isteğim var. Dua edin birbiriniz için, sevdikleriniz için. Şuan Gazze’de yaşanan insanlık dramının, zulmün bitmesi için dua edin. İnşallah orada yaşananlar biran önce son bulur. Dileğimiz akan kanın dinmesi” dedi.

Vali Demir ise böylesi bir geceyi organize ettiği için Başkan Zolan’a ve okuduğu şiirler için Bedirhan Gökçe’ye teşekkür etti. Program sonunda ise Başkan Zolan, Bedirhan Gökçe’ye plaket takdim etti.

ic-3

GÜRPINAR ADALET PARKI’NDA’YDI
Aynı anlarda ise İkbal Gürpınar Adalet Parkı’nda sevenleriyle buluştu. Gürpınar, söyleşileriyle, başından geçen hayat hikayelerini izleyenlerle paylaştı. Başarıya ulaşmanın yollarını, zorluklar karşısında nasıl mücadele edilmesi gerektiğini ve kendi hayatına dair yaşadıklarını aktaran Gürpınar, büyük beğeni aldı. Birbirinden güzel şiirler de okuyan İkbal Gürpınar, sevenlerine unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

ic-1

DOKUZKAVAKLAR’DA İFTAR
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar sofrası bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan Dokuzkavaklar Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı