REKLAMI GEÇ

Umutkentlilere sosyal tesis müjdesi

Umutkentlilere sosyal tesis müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımına geçen yıl başlanan Umutkent-1 Sosyal Tesisi’nin yakında hizmete gireceğini bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2014 Pazar, 15:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farkı bir mahallede kurduğu iftar sofrası bu kez Umutkent 1’de gerçekleştirildi. İftar programı, geçen yıl Ramazan ayında temeli atılan Umutkent 1 Sosyal Tesisleri’nin yanındaki alanda yapıldı.

İftar sofrasına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik saldırılarını kınadı. Zolan, “Dünyanın birçok yerinde acı çeken insanlar var, üzerine bomba yağan çocuklarımız var, evlatlar var. Allah o zulümlere, inşallah dualarımızı kabul ederek son versin diyorum. Herkes dua etsin. İnşallah ülkemiz, şehrimiz daha iyiye daha güzele gitsin. Herkes birbirine sahip çıkıp, kol kola girsin. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın” dedi.

SOSYAL TESİS TAMAM
Geçen yıl Ramazan ayında buraya geldiklerini anımsatan Zolan, “Burada ne demiştik? Umut-1’lerin en büyük sorunu ekmek alacak yerlerinin bile olmamasıydı. Söz verdik ve Allah’ın izniyle bu sosyal tesisimizin inşaatını tamamladık. Buradaki tesislerimizin ihalesini yaptık, kiracılara verdik. İnşallah yakın zamanda marketin ve değişik tesislerin açıldığını hep beraber göreceğiz. İnşallah sizlerin hayatı daha da kolaylaşacak. Bu tesis sizlerin mutluluğuna inşallah katkı koyacak. Güle güle kullanın, hepinize hayırlı olsun, buraya güzellikler getirsin” diye konuştu.

UMUTKENT 1 SOSYAL TESİSİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler, geçen yıl ağustos ayında Umutkent 1’in sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için 5 bin 500 metrekare alana sahip yapının temelini atmıştı. Market, kahvehane, restoran, pastane, terzi, kasap, kuaför, berber, butik ve postane gibi işletmelerin yer aldığı tesiste, bankamatik alanları, bisiklet park alanları gibi vatandaşların ihtiyacını karşılayacak bölümler bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı