REKLAMI GEÇ

Gökhan Tekstil çalışanları iftar yemeğinde buluştu  

Gökhan Tekstil çalışanları iftar yemeğinde buluştu   

Denizli’nin tekstil sektöründeki köklü kuruluşlarından Gökhan Tekstil çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen yemekte, Gökhan Tekstil ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ve oğulları Fahri ve Gökhan Gökşin ile birlikte kapıda karşıladı. Büşra KURU Gökhan Tekstil çalışanları, patron ve üst düzey yöneticilerin de katıldığı iftar yemeğinde buluştu. Bu tür organizasyonlara bizzat katılan Gökhan Tekstil ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu…

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2014 Pazartesi, 11:38

denizli-gokhan-tekstil-iftar-calisanlar-patron-hDenizli’nin tekstil sektöründeki köklü kuruluşlarından Gökhan Tekstil çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen yemekte, Gökhan Tekstil ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ve oğulları Fahri ve Gökhan Gökşin ile birlikte kapıda karşıladı.

Büşra KURU

Gökhan Tekstil çalışanları, patron ve üst düzey yöneticilerin de katıldığı iftar yemeğinde buluştu. Bu tür organizasyonlara bizzat katılan Gökhan Tekstil ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, eşi Aysel Gökşin, oğulları Gökhan ve Fahri Gökşin ile birlikte personelini kapıda karşıladı, onlarla tek tek tokalaştı.

anons

Gökşin, 1.500 dolayında personelin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, “Her sene Ramazan ayında çalışanlarımız, onların aile ve çocuklarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bütün İslam aleminin Ramazanı ayını kutluyorum. Mübarek ay, dünyaya, özellikle İslam alemine ve Ortadoğu’ya barış getirsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı