REKLAMI GEÇ

Hasta ve yakınlarına iftar

Hasta ve yakınlarına iftar

Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları düzenlenen iftar yemeğinde hastane personeliyle bir araya geldi. Denizli Devlet Hastanesi Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, hastane çalışanları, hastalar ve hasta yakınları katıldı. Denizli Devlet Hastanesi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 16:29

denizli-ddh-iftarDenizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları düzenlenen iftar yemeğinde hastane personeliyle bir araya geldi.

Denizli Devlet Hastanesi Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, hastane çalışanları, hastalar ve hasta yakınları katıldı.

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Ramazan ayının kendi içinde bir takım güzellikler barındırdığını, hastanede hasta yakınları için iftar yemeği düzenleyerek paylaşmayı, birlik ve beraberliği göstermeye çalıştıklarını söyledi. Saçkan: “11 ayın sultanı Ramazan ayında Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalarımızın sağlık problemlerinin yanı sıra onlarla güzel bir günde bir araya gelerek, iftarı beraber yapmak biz sağlık çalışanlarını son derece mutlu etti. Bundan sonra da hastalarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmak için hastalarla bir araya gelmeye, onlara elimizi uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

İftar yemeğine katılan ve yemek sonrası masaları dolaşarak hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinleyen Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar da bu tür organizasyonların sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının birlik ve beraberliğini pekiştirerek iletişimlerini arttıracağını vurguladı. Acar: “11 ayın sultanı olan Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin doruğa ulaştığı bir aydır. Biz de hasta ve hasta yakınlarımızla birlikte bu ayda hep birlikte oruç açmanın, iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iftar yemeğini organize eden Denizli Devlet Hastanesi Yönetimi ile iftara katılan hasta ve hasta yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı