REKLAMI GEÇ

Kazandığımızdan fazlasını Denizli’ye veriyoruz

Kazandığımızdan fazlasını Denizli’ye veriyoruz

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı, Denizli’deki yatırımları için “Bu kent her güzelliği hak ediyor” dedi. Tekden Hastanesi, Denizli medyasını iftar yemeğinde ağırladı. 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Tekden Hastanesi’nde gerçekleşen yemeğe Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden de katıldı. Denizli’de 11 yıldan bu yana hizmet verdiklerinin altını çizen Kayserili işadamı Kemal Tekden, “Geçtiğimiz yıl böyle güzel bir şehir…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2014 Çarşamba, 11:17

denizli-tekden-iftar-yemeği-hTekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı, Denizli’deki yatırımları için “Bu kent her güzelliği hak ediyor” dedi.

Tekden Hastanesi, Denizli medyasını iftar yemeğinde ağırladı. 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Tekden Hastanesi’nde gerçekleşen yemeğe Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden de katıldı.

Denizli’de 11 yıldan bu yana hizmet verdiklerinin altını çizen Kayserili işadamı Kemal Tekden, “Geçtiğimiz yıl böyle güzel bir şehir için güzel bir hastane yapmalıyız düşüncesi ile yeni merkezimize taşındık. Denizli güzel bir kent ve güzel hizmetlere layık. Hastanemiz yeni birimlerini tek tek hizmete sokarak daha da genişliyor. Denizli’den aldığımızı yatırım olarak yine Denizli’ye veriyoruz. Hatta daha fazlasını da veriyoruz. Bu hastane bizim olduğundan daha çok sizlerin” dedi.

ic

Tekden Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Polat de hastane hakkında bilgi verdi. Polat, Türki cumhuriyetlerden dahi hasta kabul ettiklerinin altını çizerek, “Hizmet kalitesi yönünden Denizli’nin en iyi sağlık kuruluşu olduğumuzu söyleyebiliriz. Ciddi yapılanmalar içine girdik. Yakın zamanda Obezite Cerrahisi birimimiz de hizmete girecek. Hizmet kalitesini en üst standartta sürdürmek için tüm ekibim ile büyük bir gayret sarf ediyoruz. Denizli’nin en çok tercih edilen sağlık kuruluşu olarak bunun karşılığını aldığımıza inanıyorum” dedi.

Tekden Hastanesi’nin son katında gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda gazetecinin yanı sıra Tekden Hastanesi Medikal Direktörü Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Bayram Çırak, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve Hukuk Sorumlusu Av. Asil Türk de katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı