REKLAMI GEÇ

TEKDEN kamu kurumlarını ağırladı

TEKDEN kamu kurumlarını ağırladı

Özel Denizli Tekden Hastanesi, anlaşmalı olduğu kurumlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 12:26

denizli-tekden-hastanesi-kamu-kurumlari-iftar-h

Özel Denizli Tekden Hastanesi, anlaşmalı olduğu kurumlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği düzenledi.
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın ev sahipliğini yaptığı iftar programında hastane yönetimi ve davetliler aynı sofrayı paylaştılar.

“BU HASTANE BİZİM DEĞİL; SİZLERİN”
Sağlık sektörünün kapsamlı olmasıyla birlikte büyük de risk taşıdığını belirten Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, “İftar sofraları, ramazan ayının manevi ikliminin daha fazla hissedilmesini sağlıyor. Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı bir aydır. Sizlerin destekleriyle bu manevi iklimin bu yıl daha fazla alanda hissedilmesini sağlıyoruz. Manevi duygularımızı en üst seviyede yaşadığımız ramazan ayında Tekden Hastaneleri olarak bizleri sizlerle bir araya getiren bu programda birlikte olabildiğimiz için büyük mutluluk duymaktayım. Denizli insanımıza yaptığımız yatırım çok büyük. Çünkü sizler bu hizmeti fazlasıyla hak ediyorsunuz. Mevcut sermayemizi başka alanlarda, sektörlerde de değerlendirebilirdik. Ancak bizler büyük bir risk almayı tercih ettik. Aldığımız bu riskin Tekden Grup olarak bizi daha iyiye götüreceğinden hiç şüphemiz olmadı. Denizli’ye sağlıkta dev yatırım yapmak için yılların birikimi ve güçlü ekibimizle kolları hemen sıvayarak bu kutsal, mukaddes iş için çalışmaları hızlandırdık ve bugün sağlıkta son teknoloji ile insanımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu dev yatırımda ticari bir zihniyet taşımadığımız için bugün zirvelerde olduğumuzu görüyorum. Bizler için en önemlisi insanımızın sağlığı, duası ve samimi muhabbetidir. Çok mükemmel dizayn edilmiş bir bina bizim ideallerimizden biriydi. Elbette iyi bir bina sağlıkta dev olmak için tek kriter değil. O binanın içini dolduran donanımlı güçlü idari kadro ve hekimlerimiz sayesinde artık üniversite hastaneleri ile boy ölçüşüyoruz. Beyin ve sinir cerrahisi alanında en iyi noktadayız. Bu hastane bizim değil; sizlerin. Bundan sonra da istikrarımızı bozmamamız için sizlerin desteği ile yola devam edeceğiz” dedi.
Konukların da söz aldığı iftar programında Denizli PTT Başmüdürü Zekai Özkan, Tekden Hastanesi ile paydaş olmanın memnuniyetini duyduklarını belirterek, “Denizli PTT Müdürlüğü olarak birçok kurum ve kuruluşlarla anlaşmalıyız. Anlaşmalı olduğumuz kurumlar içerisinde en iyi uyum sağlayabildiğimiz kuruluşlardan birisi Tekden Hastaneleridir. Denizli’ye sağlık sektöründe 12 yıldır verdikleri kesintisiz ve kaliteli hizmet ile kendini ispatlamıştır. Tekden Hastanesi yönetimine Denizli PTT personeli için yaptığımız indirim anlaşması için de bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı