REKLAMI GEÇ

2018’de de şıklığınızı Modern Optik ile tamamlayın

2018’de de şıklığınızı Modern Optik ile tamamlayın

2018 yaklaşıyor. Sevdiğinizi mutlu etmek, yeni yılda daha şık olmak isteyenler için Denizli’nin gözlükteki marka ismi Modern Optik’ten cazip bir davet var. Modern Optik, yeni yıl öncesi tüm güneş gözlüklerinde inanılması güç bir kampanyaya imza attı. Modern Optik, sevdiğini sevindirmek ya da kendisini ödüllendirmek isteyenlere güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim uyguluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2017 Cuma, 09:00

1975 yılından bu yana optik sektöründe faaliyet gösteren ve Denizli’de faaliyette bulunan ilk gözlükçü olma özelliğini elinde bulunduran Modern Optik, 3 mağazasında Denizli’nin gözlükçüsü olma özelliğini devam ettiriyor.

Tüm özel gözlük markalarını bünyesinde barındıran Modern Optik, zaman zaman gerçekleştirdiği kampanyalar ile de müşterilerine ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyor.

YENİ YILA ÖZEL KAMPANYA
Modern Optik Genel Müdürü Mehmet Volkan Erişkin, yeni yıla özel gerçekleştirdikleri kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Yeni yıla özel tüm güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim kampanyası yaptıklarını belirten Erişkin, sınırlı zaman diliminde uygulayacakları kampanyadan yararlanmak isteyenleri mağazaya davet etti.

GÖZLÜK HER YERDEN ALINMAZ
Gözlüğün, özellikle de güneş gözlüğünün her yerden alınamayacağını belirten Mehmet Volkan Erişkin, “Gözlük sağlığımızı koruyan en önemli materyallerden biri olduğu kadar, bilinçli tercih yapılmadığı, merdiven altı hizmet verenlerden alındığı taktirde sağlığı ciddi oranda tehdit edebiliyor. Bu nedenle güneş gözlüğünü kalitesinden emin olduğunuz, bu alanda marka olan kuruluşlardan almak en iyisidir” dedi.

Dünyanın tüm gözde markalarını bünyelerinde barındırdıklarını belirten Erişkin, “Yılbaşına özel gerçekleştirdiğimiz yüzde 50 indirim uygulaması kısa süreli bir kampanya. 2018’de şıklığınızı tamamlayacak, göz sağlığınızı koruyacak gözlük almak isteyen Denizlilileri bekliyoruz” dedi.

MODERN OPTİK MERKEZ
Adres: Saraylar Mahallesi Hastane Caddesi No:31 DENİZLİ
Telefon: 0(258) 262 23 38 – 0(258) 265 11 69
FAX: 0(258) 265 02 69
www.modernoptik.com.tr
E-mail: mehmet@modernoptik.com.tr

MODERN OPTİK AKADEMİ
Adres: Özel Ege AkademiGöz Hastanesi Karşısı
Telefon: 0(258) 377 52 00
E-mail: akademi@modernoptik.com.tr

MODERN OPTİK VİZYON
Adres: Saraylar Mahallesi Vizyon Göz Hastanesi Karşısı

MODERN OPTİK PAÜ
Adres: Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Karşısı
Telefon: 0 (258) 212 44 55

ÇOK YAKINDA
DENİPOL Hastanesi yanında

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı