REKLAMI GEÇ

Bu gala başka gala

Bu gala başka gala

Denizli’de turizm sektörünün yıldızlarından Colosseae Thermal Otel, yılbaşı için beş yıldızlı bir gala programı hazırladı. İki ayrı salondaki programda Jale Parıltı, Yeşim Tok, Grup Armoni, Savaş Önal ve orkestrası sahne alacak. Oryantalin de unutulmadığı gecede, çocuklar için de bir program hazırlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 08:32

Yeni bir yılın eşiğindeyiz. 2015’i uğurlayıp, 2016’yı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde Denizli turizminin gözde tesislerinden Colossae Thermal Otel, “Yeni Yılı Birlikte Karşılayalım” sloganıyla zengin bir yılbaşı programı hazırladı.

denizli-colossae-otel-yilbasi-eglencesi-bes-yildizli-otel-ic-1

SALON-1’DEKİ PROGRAM
Colossae Thermal Otel’deki yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de Grup Armoni’nin müziği eşliğinde başlayacak. 21.00’de ise sahne sanatçı Yeşim Tok’un olacak. 22.15’ten itibaren ortantal şov start alacak.

Saat 22.30’da birbirinden farklı müzikleri kendi tarzıyla yorumlayan Jale Paraltı sahne alacak. Sanatçı, saat 01.00’e kadar dinleyicilerine müzik dolu dakikaları yaşatırken, Noel Baba gecenin sürprizini yapacak. Noel Bababa, ziyaretlerini 23.45 ile 23.59 saatleri arasında gerçekleştirecek.

Saat 01.00 – 01.30 arasındaki dans müziğiyle sona erecek gecede konuklara gala yemeği menüsü sunulurken, yerli içki servisi limitsiz olacak.

SALON-2’DEKİ PROGRAM
Salon-2’deki yılbaşı galası da saat 20.00’de başlayacak. Bir taraftan menüdeki yiyecekler servis edilirken, diğer yandan içeceklerini yudumlayan konuklar 22.00’ye kadar Savaş Önal ve Orkestrası’nın müziği eşliğinde eğlenecek.

Oryantal ise 22.00 – 22.15 saatleri arasında kıvrak figürlerle konukları selamlayacak. Oryantal şov sonrası yeniden sahne alacak olan Savaş Önal ve Orkestrası, programını saat 23.00’e kadar sürdürecek.

Sanatçı Yeşim Tok da, salon-2’deki programında 23.00 – 00.30 saatleri arasında dinleyicilerine müzik ziyafeti çekecek. Noel Baba ise yılbaşı gongu öncesi ziyaretler yapacak. Yılbaşı programı 00.30 – 01.00 saatleri arasındaki dans müziğiyle son bulacak.

denizli-colossae-otel-yilbasi-eglencesi-bes-yildizli-otel-ic

ÇOCUKLAR İÇİN BALO
Colossae Thermal Otel, geçmiş yıllarda olduğu gibi, çocukları bu yılbaşı balosunda da unutmadı. Salon-3’te çocuklar için animasyondan palyaço gösterilerine kadar zengin bir program hazırlandı. Yılbaşı balosuna katılacak çocukları ilginç gösteriler ve sürprizler bekliyor.

REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ
Colossae Thermal Hotel’in sunduğu zengin ve sürprizlerle dolu yılbaşı balosu programı için 0258 – 271 41 56 nolu telefondan rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı